Ben 13 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. Siz ne zaman öğrendiniz ve ne isim düşündünüz ❤️🥰 benim gibi merakla bekleyenler de burdamııı ??
Cinsiyet ve İsimlerrrr 🥰
Ben de 11 + 4 haftalık gebeyim.. ilk gebeliğim .. eski yöntemlere bakıp cinsiyet tahmini falan ediyorum düşün 😂 ben de merakla bekliyorum.. tabi ilk önceliğim sağlıklı olması 💕
- Düzenlendi
Eavsar 14 haftada %100 kız 17 haftada erkek olan bir bebeğim var şimdi cok erken merak etme bence sonra değişince üzülüyor yada şaşırıyorsun sağlıkla gelsin bebişler 🤷♀️🐣😅
Eavsar bende 13 haftalik hamileyim bu hafta gidicem insallah gösterir cok merak ediyorum sağlıkla gelsin
12 haftalık hamileyim 🥰Ben de çok merak ediyorum haftaya doktora gitcem inşallah öğreniriz 😍
15 haftalıkken gittik öğrenmeye kendini göstermedi 🙈16 haftalıkken oğlum olacağını öğrendim ilk gebeliğim ve cinsiyet öğrenme öncesinde ne kadar meraklı olduğunuzu tahmin edebiliyorum hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ummuhan4934
bak şimdi beni etkiledin 🤪 bende 16. Haftadayım %90 kız dedi geçen hafta banada değişir mi ki 😅🤷🏻♀️😂
Merhaba hanımlar bende 16+4 haftalık gebeyim 14 haftalıkken öğrendim bi kızım oluyo 4 yaşında bi oglum var sağlıkla gelsin insAllah 🦋 adını nasipse hümeyra yada meryem koymayı dúşünuyorum
Lebis6 Valla belli olmaz değişebilir ki zaten en net detaylı ultrasonda belli oluyor 🤪😅🤷♀️
Baharnardan21 saglıkla gelsin hayırlı evlat olsun ınsalalh 🤗