Ben 13 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. Siz ne zaman öğrendiniz ve ne isim düşündünüz ❤️🥰 benim gibi merakla bekleyenler de burdamııı ??

Eavsar 14 haftada %100 kız 17 haftada erkek olan bir bebeğim var şimdi cok erken merak etme bence sonra değişince üzülüyor yada şaşırıyorsun sağlıkla gelsin bebişler 🤷‍♀️🐣😅

Eavsar bende 13 haftalik hamileyim bu hafta gidicem insallah gösterir cok merak ediyorum sağlıkla gelsin

15 haftalıkken gittik öğrenmeye kendini göstermedi 🙈16 haftalıkken oğlum olacağını öğrendim ilk gebeliğim ve cinsiyet öğrenme öncesinde ne kadar meraklı olduğunuzu tahmin edebiliyorum hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Merhaba hanımlar bende 16+4 haftalık gebeyim 14 haftalıkken öğrendim bi kızım oluyo 4 yaşında bi oglum var sağlıkla gelsin insAllah 🦋 adını nasipse hümeyra yada meryem koymayı dúşünuyorum

Eavsar
      12+2 de kontrole gittim kız gibi görünüyor dedi bu ayın 28 de tekrar kontrolüm var bakalım o zaman net belli olacak hayırlısı olsun inşallah saglıkla kucağımıza alalım da