Esmakks Eavsar 22 haftalık hamileyim kızım olacak adını Elif Sare koyacağız inşallah isimleri önceden belliydi🥰 erkek olsaydı Miraç Efe 🥰
Gceylin Kalayciseymaa 12 haftalik erkege benziyor dedi ama net konusamam dedi 16 haftada tekrar kontrolde belli olur net insallah. Ilk kizimi da 12 haftalik kiz oldugunu ogrenmistim
Merve-97 limonchik_19 benimde 3 yasında oglum var ilk kız dedi baya umutlanmıstık snra erkek dedi nasıp Allah hayırlı saglıkla evlatlar versın
hulya_sncr47 Eavsar Bn 11 haftalıkta ikili teste erkek dediler bna sonrası başka bi doktora gitmiştim başka sebepten dolayı cinsiyeti de sordum Kıza benzetim ama tam beli değil bu cihaz kalite değil dedi detaylı utrasonda tam net beli olur dedi tabi bnim br kızım bir oğlum var ama gene merak ediyoruz bizim o taraf şöyle bişey yaparlardı hayvanı kestiklerinde lekesini közlerken ikiye ayrırlar sonra çene kemikleri çıkar ucunda pürüzsüzse erkek putırluyse yani saçlıysa kız dün bizde öyle bişey yaptık halamla kurban hayvanın kafasını közledik kestik çene kemigi ayrıldık pürüzsüz çıktı yani erkek haha tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama Bn daha bekarken br komşumuz yapmış bna niyetlenerek ilk çocuğun ne olur diye pütürlü yani saçlı çıkmıştı ilk kızım olmuştu bi gercegi var mı tesadüf bu bilmiyorum ama bnde merak etmiyorum sizin gibi tabi sağlıklı olsun da ayın 17 de detaylı utrason için gidecem inşallsh kendini gösterir 😂😂😂
Zynppkbr Bende isim konusunda hala kararsızım fikir verir misiniz Selim, Akın alp, Alparslan, Kaan alp
Yetis Eavsar biz 16 haftada öğrendik şu an 24 haftalık olduk kız olucak pırıl Asya düşünüyoruz ismini 🤗🥰
Nihal-1989 Eavsar ben de 13+5 haftalığım. Geçen ay göremedik ama kız diye tahmin ediyorum ay sonunu iple cekıyorum kontrolüm var 🥰 ve isim konusunda eğer kız olursa ASEL düşünüyoruz erkeği düşünmedik henüz 😂
Zynppkbr Nihal-1989 bende öyleydim aylarca kendimi kıza alıştırdım kız ismi kız eşyaları baktım şimdi 38+2 yim hala erkek ismi bulamıyorum
Elifongrn 22+1 haftalık olduk doktorumuz başta erkek demişti 20.haftada emin olamadım dedi değişme olur mu yanılmış olabilir mi? Ve beni gören herkes senin kızın olacak diyo göbek şeklinde dolayı hamileliği yarıladım ama kızım mı oğlum mu olacak bilmiyoruz hâlâ 🙁😧
Nurbl Tevhide-trkgl bana da kız dedi ama hep erkek hissediyorum belirtilerimin hepsi erkek ve bebeğimin arkası dönüktü önünü dönmedi dr görebilmişmidir aklım karışık ya dönmedi önünü ama kız dedi
Mira2017 Nurbl aynı dertten müzdaribiz bende 13 haftalık gittim heyecanla mutlulukla arkadası dönük bebeğime bekledi dönmedi popo kısmından baktı bacak arası boş dedi %85 kız dedi hayır hayırlı sağlıklı olsun tabiki ama bilmeden görmeden tahmin bile etmesi bir haftadır muallakta olmak çok sinirlerimi bozuyor git haftaya gel dese daha iyi olacaktı halbuki
Tevhide-trkgl Nurbl benim de başta öyle oldu canım . Bir çıkıntı vardı hafif ona rağmen kız dedi . Sonra bebek daha net gösterdi . Öyle gördük . Netleşti . 22. Haftada organ taraması yapıldı başka bir doktorda . O da aynı şekilde erkek dedi .
2463nry Ummuhan4934 Bende çok erken söyledi doktor 13. Haftada söyledi kız ama ben hala emin değilim tabiki sağlıklı olsun ama parti vs yaptık içimden bir his değişecek diyo 🤣
Nefesimolsun 2463nry benim de 13 haftalıkken belli olmuştu erkek olacağı ve biz de parti yapmıştık ☺️Şimdi 27 haftalık olduk ve değişmedi, bügün de erkek olduğunu gayet açık gösterdi bize 😅