Firdevs34 Eavsar ben 22 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bebeğimin cinsiyetini 13 ve 14 hafta arasında öğrendim %80 erkekti 16 haftada randevum vardı kesin erkek olduğunu öğrendik sonuç yine aynıydı son aylar ve haftalar asla geçmiyor ilk aylar çabuk geçti rabbim tez vakkite sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin güzel anneler 🥰
Esraesrasoner Firdevs34 benimde geçmiyordu günleri sayıyordum evladım şuan kucağımda bin şükür tadını çıkarın doya doya
Esraesrasoner Eavsar bebeğimin cinsiyetini 4 aylliken öğrendik daha cinsiyeti belli olmadan önce bir kaç isim fikirlerimiz vardı baya vardı hatta ama gece rüyasında eşim sayıkladi oğlumun ismini dikkat et çınara dedi kim o dedim oğlumuz dedi daha cinsiyet belli olmadan önce ve gittik doktor erkek dedi ve bende yanına ek isim koydum biri anneden biri babadan oldu oğlumun adı Çınar Berk Rabbim sizede hayırlisi ile sağ salim evladiniza kavuşmayı nasip etsin 🤲🤲 koyacağınız ismi Allah içinize sindirsin.
Denizceylan Bende 15+1 günlük gebeyim cinsiyet tahmini yapıldı şuan için kızım olacak gibi görünüyor tabi değişmezse sağlıkla gelsin miniğim ismini de SU Koyacağım su gibi temiz berrak bir ömrü olsun isme verilen anlamlara insanlar üzerinde çok inanırım ve hayatlarını etkiliyor bence 🧿
Mernana Eavsar 20 haftalığım her gittiğimde farklı bir cinsiyet söylendi. Daha bugün kesin belli oldu kızımızın olacağı. 15 haftada pipisi var dediler hala şoklardayım 😂 benim gibi süprizlere açık ol yani canım
Dilara22 Selcanozr yok ya benim kız geldi açtı bacağını ikiye bak ben burdayım der gibi 😂😂 doktorla ne gülmüştük 😂😀
Elifbayrak Bizde 13+6 olduk 16. Hafta da kontrolümüz var bilmiyoruz meraktan ölücem😂 kız olursa Elisa sara erkek olursa kuzey Aras 💜
Yaseminozel Eavsar iki oğlum var ilkini 12 haftalıkken ikincisini 16 haftalıkken öğrendim Buda 27. Haftaya kadar sakladı kendini kızmış ama hala şüphedeyim doğana kadar son 3 haftamız😂 isimde Nisa, öykü, Eda kararsısız🤣🤣
Senzinc Lebis6 Amin canım inşallah 🙏🏻 valla ben başından beri erkek hissettm hep doktor kız dedi gercektenmi dedim cünkü erkek olduğunu hissediyodum hala daha sonra bikaç hafta sonra bida gidince erkekmiş dedi doktormuz benm için hiç farketmez allahım hayırlısını nasip etsin daha önce cok istedik dış gebelik falan geçirdm oyuzden col fazla üstünde durmadm 😻
Mercimeginannesi-ozge Istemkar evet zaten bolbol su içmek gerekiyor ben bu aralar suyu azalttm neden bilmiyorum
Mom30 12 haftalıkken öğrendik oğlumuzu 🥰 32deyiz. Fazıl ASAF olacak inşallah oğlumun ismi 🤲 Fazıl dedesinin ismi.Tüm annelerimiz sağ salim kavuşsun yavrularına inşallah Amin
Tevhide-trkgl Eavsar Bana 12. Haftamda %98 kız demişti doktorum 18. Haftada gittik %100 erkek dedi . Erken tahminlerde kendiniz tam alıştırmayın arkadaşlar . Ben hep Zeynep diye sevdim sonra bir tuhaf oldum 😊
Nurbl Tevhide-trkgl bana da kız dedi ama hep erkek hissediyorum belirtilerimin hepsi erkek ve bebeğimin arkası dönüktü önünü dönmedi dr görebilmişmidir aklım karışık ya dönmedi önünü ama kız dedi
Fatmademustafaenes Ben 23haftamda öğrendim çok merak ediyordum ama bir türlü göstermedi 😍😍 Mustafa Enes olacak inşlalah ❤️