Gamzee34 14+1 Haftalıkken kız a benziyor değişebilir dedi 16. Haftada netleşti kızımız olacak denildi ismi elisa 🥰💕
asiltosumm35 Eavsar canim ben net olarak 18. Haftada ogrendim ama burda bende hep okudugum icin 12. Haftada bile ogrenenler var diye doktoruma cok baski yaptim 😂 oda bana erkek gibi ama bekliyelim demisti 12. Haftamda. Biraz garantici doktorum 🤷🏻♀️ nitekim oğlusum olucak insallah adini da Asil koyucaz 😍
Ffc2224 Arkadaşlar merhaba, 12,13,14 haftalık gebe arkadaslar bu haftalarda kan testi yapılıyormus down sendromlu mu yada farklı birşey vsr mı diye var mı yapan aranızda ?
Destina16 Ffc2224 ikili test yapılıyor önce sonuca göre sizi özel tarama testlerine yollendiriyor doktorlar. Benim.dusuk çıkmıştı ama doktorum yine de istersen özel taramada yaptırabilirsin demişti bir kaç doktorla görüştüm aynı şeyler soylendi. İkili taramada hem.kan testi hem de ense kalınlığı dikkate alınıyor. 3 cm üstü mutalka özel taramaya gider demişti doktorum. Doktorun seni yönlendirir sen takma hiç bu lari hepsi sağlıkla gelsin inşallah 🤲🤗
Suude Eavsar 25 haftalık hamileyim 16. Haftada öğrendim. Prensesim olacak inşallah adıda Nisa olacak inşallah💕💕
Beetl_16 Eavsar 16.haftamızda erkek olduğu tahmin edildi 20.haftada detaylı ultrasonla netleşti. Aybars paşamızla şuan 31+5 haftalığız 💙💙💙
Destina16 suhedaaa aynen yaaa benim.ko de doktorum bile dedi göstermediği yeri kalmadı valla pek şeker olacak dedi 🤗🤗🤗😘 mmasallah prensesime 11. Haftada kiza benziyor dedi 16. Haftada kesin kız dedi. Kesin dedi çünkü her yerini gösterdi bizim ki maasallah pek oynak olacak galiba 😂😂😂💞🤗 adına Leyla koyacağım insallah. Sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah Rabbim korusun hem bizleri hem yavrularımızı 🤲🌷
Ffc2224 Destina16 ayy cok rahatladım aslında yaşlarımız 25,27 akrabalıkta yokta yinede korktuk biraz yarın gidecez doktora dua edin bize 🙏🏻☺️
Prensesimm77 Eavsar ben 13 haftalikken öğrendik kızım kendini saklamadı daha sonra 17.haftada ve 21.haftada da yine sordum kızım olacak inşallah şuan 25 hafta 2 günlük olduk isim olarakta "ZEYNEP"düşünüyoruz
MiniKaya Prensss61 kesin kız demedi canım %90 demişti zaten ben kesinleştirmek için 1 hafta sonra gittiğimde erkek olabilir dendi 😊 sonra detaylıyı beklemeye karar verdik detaylıda kendm görünce emin oldum 😀 bende hep kız hissediyodm ama oğlum olacak 😀
MiniKaya Pembe-mavi canım santral iş merkezi akbank üstü kat 5 daire 12 madicana çaprazında kalıyor dr erbil çakar 0216 316 4343
ppapatyaa KubosM daha erken ama net olarak 16 haftada belli oluyor bazen 16 haftada bile gostermiyo bizimkisi 21 haftada net olarak belli oldu 😊