M-Mine 12 haftalıkken gitmiştim net değil ama %75 erkek demişti , hiç böyle olup sonra değişen oldu mu
limonchik_19 Eavsar 10 haftalık, ikinci hamileliyim🙈 bir oglum var 10 aylık, bunun kız olmasını çok isterdim ama bu da erkek hesaplamalara göre💁🏻♀️
Merve-97 limonchik_19 benimde 3 yasında oglum var ilk kız dedi baya umutlanmıstık snra erkek dedi nasıp Allah hayırlı saglıkla evlatlar versın
Hilalyusuf Eavsar 18+1 olduk kızımız oluyor içimizi ısıtan meleğim Güneşimiz geliyor rabbim nasip ederse 🌞
EbrarBilgem Istemkar hiç zaman geçmiyor ki yaa bende hep böyle diye diye geçirdim valla hala sabırsızım 😀cinsiyet belli mi 😌
Berillafcisari Eavsar ben 28 haftalığım Birtane kızım var birde oğlum olacak adıda göktuğ sizce nasıl isim kızlar
FatmaSagir Istemkar hayır ama yüz üstü ve sırt üstü yatmak karın büyünce sıkıntı istesende yatamıyorsun zaten
Prensss61 MiniKaya kesin kızmıydı doktor bana kesin kız dedi ama :) acaba değişirmi bilemiyorum ben erkek gibi hissediyorum sağlıklı gelsinlerde 😍
MiniKaya Prensss61 kesin kız demedi canım %90 demişti zaten ben kesinleştirmek için 1 hafta sonra gittiğimde erkek olabilir dendi 😊 sonra detaylıyı beklemeye karar verdik detaylıda kendm görünce emin oldum 😀 bende hep kız hissediyodm ama oğlum olacak 😀