Melekanne3113 Bizimde yarın doktor randevumuz var 11+5 olucak umarım gösterir bizde merakla bekleyenlerdeniz🤗🤗
Filiz1905 Günaydın herkese, biz ikili tarama sonrası, NIPT genetik testi yaptırdık. Orada öğrendik kız olacağını ve eşimle sevinçten ağladık. İkimizde kız istiyorduk 🙏🏻❤️ Adı Eylül olacak, doğuma günler kaldı, şuan 35+2’ yiz
Hyllhn Eavsar bende acaba ne diye merak ediyorum sağlıklı olsun kız erkek farketmez diyoruz ama yinede insan biran önce öğrenmek istiyor😍
Zynppkbr Akın alp Alparslan Furkan erdem Sizce hangi isim güzel kızlar🥰 yorumlarınızı bekliyorum son bikaç günün doğuma hala ismi yok bebişimin
Duygu12345 Eavsar bende 2.gebeligim ilki oglan 2.cisi kiz dedi diktor 13 haftalikken su an 20 hafta 3 günlügüz rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin🙏🤲
Mervedemir1 Eavsar hamile kaldım annem kızın olacak dedi 29haftalıgım ve kızım olacak adı Asel Mira🧚🏻
Busraveminisi1 Eavsar bugün doktordan geldik ve oğlum oluyor 17+2 yiz isim olarakta henğz net değil ama eşim dedesinin ismini koymak istiyor bende ikinci ismi seçeceğim İsmail Çınar ya da İsmail Ege olabilir🥰🧿💙💙💙