gulny bebek icin tarak ne alaka bide pişik kremine gerek varmi sence 1 gunlk bebek pisik olcak hali yoktur herlde yani bnm ilk gebeligmde merk ettim

Zeynepli1234 bence gerek yok zaten ilk bsta sut gelmiyo ama sonradn gelir surekli emziriysn zaten dogum yapr yapmz sut sağmak mantıksz bazilrnn sutu hemn gelr bazilri hafif gec ama doktr yardmci olr o konuda cocuk surkle emrse zatn sut kendini tekrarlar gereksiz masraf ilk etapta

gulny gerçekçi bir liste gördüğüm için çok memnunum. Geçengün bir postta 12 zıbın 2 takım onlu takım 3tane beşli takım. Sanki hastanede yaşayacaklar. O kadar abartıydı ki 😍

61Aysen pişik kremi tedavi değil önleme amaçlı sürülmesi gerekiyor. tüm listelerde gördüm pişik kremini, ebe tanıdığım da götürülmeli dedi 🤗

61Aysen tarak da eğer bebek saçlı doğarsa, kıl fırçalı tarakla saçları düzeltilebilir. Bebek doğduktan sonra saçları karışacaktır çünkü, ıslak saçlar kuruyunca. Fotoğraf çekecekseniz düzeltmenizde fayda var :)

gulny bunlara ek kuru kayısı badem tarzı emzirirken enerjiniz düşecek doğal bir poşet gıda olabilir. Hastane terliğiniz sadece orda giyceğiniz bast bir terlik mutlaka olmalı bence. Çünkü ben lohusa terliğimi orda giyip eve sokmam eve gelince giyerim. Plastik bardak tarzı şeyler gerekebilir. Ben bebeğim için termos aldm kantinden sıcak su ona koyarız. Diye düşündüm.

Birde bende ebe hemşireyim. Hametan ve bepanthol kremlerimi de eksik etmem muhtemel pamuk ile

gulny İşte aradığım liste. Çok çok fazlası var eksiği yok teşekkür ederiz. Bu arada aklıma takılan soru bu müslin örtü dediğiniz şeyi ne için kullanıyorsunuz? Birde emzirme yastığı yarım ay şeklinde olanlarmı kullanışlı? Bilen kullanan hatta memnun olan biri bir resim atarsa çok memnun olurum.

Gizocan termos ve saklama kabı ben de aldım. Karton bardak kantinde vardır diye almamıştım ama alayım yine de haklısınız 👍🏻 Kuruyemiş ve refakatçi için de atıştırmalık bir şeyler götürücem. Ebeymişsiniz ne güzel 🤗 Banyo havlusu ne için gerekiyor aydınlatabilir misiniz? 🙏🏻☺️

Cagemeg müslin örtü anneler tarafından çok öneriliyor, çok amaçlı kullanılıyormuş. Alt değiştirmede, üzerine örtmede, puset örtüsü olarak, kundak yapmak için veya banyo sonrası havlu ile kurulamadan önce ilk ıslaklığını alıp sonra havlusu ile kurulamak için

Cagemeg emzirme yastığını ben ablamdan aldım, yarım ay şeklinde. O çok memnundu, emzirirken ciddi bel ve sırt ağrısı çekiyordu, yastık bir nebze rahatlatmıştı onu 🤗

Kelimeleringucu ben daha pek bir şey almadım kıyafet hariç. 31+2 yim. Bu hafta alabilirsem bazı eksikleri alıp en azindna acil duurmlar için kullanilacaklari hazırlamak istiyorum

Çoğunu kullanmıyosunuz bile yeni doğum yapmış bırı olarak sölüyorum hastanedede 3 gün kaldım getirdiklerimi resmen geri getirdim eve. bebek için sadece daha fazla takım kıyafet muslın bebek battanıyesi mevsime göre bıde bır suru zıbın şart eğer özelde yapcaksanız çoğu şeyi şahsa özel getiriyolar

Elifisgrn evet çoğu şey gereksiz ki özel hastaneler de zaten hediye çanta içinde gerekli herşeyi de veriyorlar Arkadaşım yeni doğum yaptı benim de 8 haftam kaldı bir çoğu çok fazla ve gereksiz

gulny çok gzuel yapmışsınız elinize sağlık

gulny bebek sliniyor ama içeride yeşil steril örtü ile siliniyor zaten. Havlunun kişisel olarak konmak dışında kullanıldığı bir amacı yok bildiğim kadarıyla . Göbek bağını ıslatmadan yıkanabilir ama bebek. Olağandancok kanlı salgılı kaka vs olursa diye tedbir amaçlı konulabilir.

gulny
                    teşekkür ederiz güzel olmuş. Sadece bazı eşyalar bana fazla geldi ben koymayı düşünmüyorum biraz minimalist kafasındayım ben 😊 35 hafta olduk hala hazırlamadım ben de çantamı 🙈 siz kaçıncı haftadasınız ?

gulny sordum gerek olmadığını söyledi. Anne için lazım olabilir bazen duş alan oluyor açılma hızlansın diye ama bebek için gerekli değil dedi 🤷🏼‍♀️