Pebblexx çok mantıklı, ben yük yapmak istemediğim için sadece yastık kılıfımı götüreceğim ama nevresim götürenleri de duyuyorum

gulny kaç valizle gidiyoruz hastaneye?🙈😄😄
    şaka bir yana ciddi soruyorum bunu nasıl çanta valiz ile gitmek gerekir?
    bir de bebek bakım çantası nasıl bir şey en kullanışlı olur? onu da doğumdan önce halletmek gerekir herhalde değil mi?
    şimdi sırt çantaları var çok gözlü kullanan var mı acaba?

gulny götürelim canım götürelim ne olur ne olmaz tamam illaki oda temizleniyordur çarşaflar değişiyordur ama güvenemiyoruz ki..

Ben iki büyük hastane çıkışı koyuyorum iki 6parca olan takımdan koyuyorum sarmak için kundak koyuyorum pusetini alıyorum çantasını alıyorum yazma alıyorum yüzüne örtmek için bez ıslak mendil ağız bezi emzik minik çorap koyuyorum temiz havlu kendime iç çamaşırı hasta bezi iki takım lohusa takımı terlik yazma göğüs pedi deodorant parfüm rulon koyuyorum

Mercimeginannesi-ozge en güzeli hasta bezi canım pratik hem hemde dışına çıkmıyor 4adet koysan yeterli çantana eğer normal doğum ise özellikle o şart yat kalk hareket et en azından dışa çıkma yaşanmaz ve büyü olduğu için orkid gibi yapışmaz

Merveatay bilmiyorum 1 gün icin 2 takim koydum. yeter gibi geldi bize. cok ihtiyaç olursa evdekiler gönderir herhalde😊

aslidny ben orta boy tek valiz götürüyorum, bunların hepsi sığdı 🤗 Hurma, rezene, oda için peçete, kağıt havlu, tuvalet kağıdı vs bile hepsini valize koydum. Bebek bakım çantası, valiz, poşet derken elimizde birkaç şey olsun istemiyorum, tek valiz olsun her şey içinde olsun

gulny anladım canım ama inan bana bunlar çok fazla. Eve geldiğinde o ağrı ve yorgunlukla tekrar valizi geri boşaltma diye söylüyorum. Allah korusun bi sıkıntı olur bebek hastanede uzun kalacak olsa bile bebeği küvezde tutup anneyi eve yolluyorlar yine eşyaları geri eve getiriyorsun. İnşallah bi sıkıntı olmaz sağ salim kavuşuruz evlatlarımızada gerisi teferruat zaten 🥰

Cagemeg ben 27. Haftamda tatile giderken terziye yaptırdım. Youtube’da ölçüleri vardı. İçine elyaf koyduk. Şimdi yatarken her gece hamile destek yastığı olarak kullanıyorum. Bebek doğunca da emzirme yastığı olarak kullanacağım. Çok kullanışlı oldu tavsiye ederim.

61Aysen süt sağma makinesi gerekli fakat çoğu hastane kendisi veriyor. Neden gerekliyse gelirsek bebek emmeyi beceremedigi için süt gelmiyormus. Sagarak süt gelmesi saglaniyirmus 🙄

gulny emzirme yastığı özellikle sezeryanla hastanede zor oluyormus. Boşa götürmeyin dediler bana. muslin için de bebeğin koyulduğu beşik tarzı şeye falan da sermede lazim oluyor o yüzden 2-3 tane götürmek lazım. He bide bana promalt götür dediler. İlk süt gelmezse o da iyi oluyormuş.

61Aysen benim ikinci gebeligim ikisine de kesinlikle ihtiyaç yok

gulny kettle da alın yanınıza özel hastanede doğum yaptım ama odada cidden çok iş gördü kendime ve anneme çay kahve için istediğimiz gibi ısıttık..

MyLittleHeart e ne olur ne olmaz hastaneye kayıtta gerekli olabilir, genede almak lazım

gulny hiç gerekli değil çünkü bebek yıkanmıyor, nemli bezle silip verdiğiniz kıyafetleri giydiriyorlar. Bebek doğar doğmaz havluya sarıyorlar, ama onu da hastane kendisi tedarik ediyor, kan falan oluyor çünkü. Tarağa da ihtiyaç yok bence, 25 gün oldu doğum yapalı doğumda hiç bunlara ihtiyaç duymadık😊

gulny ve tavsiyem yanınıza silikon meme ucu almanız. Eğer meme ucunuz büyük değilse ilk başta tutamayabiliyor bebiş memeyi, bana çok faydası oldu

gulny hiç götürmeyin nevresim, kan oluyor sıvı oluyor kaç kere değişiyor o nevresimler. Yük etmeyin kendinize .