gulny hastahane çantasını hazırlamadan önce hastahaneyi arayıp konuştun mu acaba hastahanenin olanaklarını neler diye. Mesela çoğu hastahane emzik biberon kesinlikle istemiyo. Hatta listendeki pek çok şeye gerek yok kendine boşuna yük yapma
HASTANE ÇANTASI LİSTESİ (ÇOK DETAYLI)
Elifisgrn emzik ve biberon ilk 6 hafta verilmemeli yenidoğan meme reddi yaşamasın diye ama sütüm gelmezse diye süt sağma makinemi götürüyorum, eğer emmezse hemşireler kaşık veya enjeksiyon ile besliyorlarmış ama ne olur ne olmaz yanınızda emzik ve biberon getirin deniliyor, ben koydum o yüzden 🤗
Kizlar ne zaman hazirladiniz çantanızı, 33+5 olduk sizce başlamalımıyım??
Kelimeleringucu 30-35 arası hazırlanmalı bence, 35 ten sonra iyice ağırlaşıyorsun çünkü, hem de kafan rahat eder 35 sonrasında
Kelimeleringucu 37 artı 2 de hazırladım😂37 artı 3 üm dün hazırladım sonunda ama çok zorlandım 35 i geçirme bence
gulny süt sağma makinesi şart mı arkadaşlar
Zeynepli1234 eğer süt sağma makineniz yoksa hastanelerden de kiralanabiliyor. Sütünüz yeterli gelirse zaten makineye de mamaya da ihtiyaç olmaz. Hastanede makine de yoksa ve süt yetersizse mama takviyesi verilir zaten, mamayı da götürmenize gerek yok, hastane yakınındaki eczaneden temin edilir hemen :)
Zeynepli1234 bence gerek yok zaten ilk bsta sut gelmiyo ama sonradn gelir surekli emziriysn zaten dogum yapr yapmz sut sağmak mantıksz bazilrnn sutu hemn gelr bazilri hafif gec ama doktr yardmci olr o konuda cocuk surkle emrse zatn sut kendini tekrarlar gereksiz masraf ilk etapta
gulny bunlara ek kuru kayısı badem tarzı emzirirken enerjiniz düşecek doğal bir poşet gıda olabilir. Hastane terliğiniz sadece orda giyceğiniz bast bir terlik mutlaka olmalı bence. Çünkü ben lohusa terliğimi orda giyip eve sokmam eve gelince giyerim. Plastik bardak tarzı şeyler gerekebilir. Ben bebeğim için termos aldm kantinden sıcak su ona koyarız. Diye düşündüm.
Birde bende ebe hemşireyim. Hametan ve bepanthol kremlerimi de eksik etmem muhtemel pamuk ile
gulny İşte aradığım liste. Çok çok fazlası var eksiği yok teşekkür ederiz. Bu arada aklıma takılan soru bu müslin örtü dediğiniz şeyi ne için kullanıyorsunuz? Birde emzirme yastığı yarım ay şeklinde olanlarmı kullanışlı? Bilen kullanan hatta memnun olan biri bir resim atarsa çok memnun olurum.