MinnakLiva inşallah canım 🌸
Genital bölgede siğil
Songul_grn evet eşimde vardı biz et beni zannediyorduk meğerse siğilmiş… Canım o ilaç 32nci haftaya kadar mı kullanılıyor ben 35+5im kullanmam galiba yinede doktora söyleyeceğim devlet hastanesinr gidiyorum inşallah onlarda önemser bu durumu..
D27777 Allahın cezası sıgıl ler 21 haftalık hamileyim 2 ay once cıktı hemen doktora soledım sıgıl ddı ıntrntte okuduklarım ztn bnı bnden aldı esımle de kavga ettm pıskolojımı cok etkıledı bnm dustugum duruma dusme cıkıo ıste de gec doktorum sezeryan ddı ztn ilk dgumum sezeryan Dı bnm ama 2 aydr aldara dıe krem kullaniyrm doktorum doguma kadar kullncaz dısene kdr ddı cok sukur gelısme var ınsalhh bıdaha cıkmaz bnm dısta dgl vajına gırısınde
D27777 bende de var daha kontrole gitmedim et beni mi siğil mi bilmiyorum kaşıntı oluyo sizde de oluyo mu acaba
Ebrarmelekyaramis evet ama cok olmuyor
D27777 devlette pek önemsemiyorlar canım beni özelden cildiye doktoru devletteki kadın doğum doktoruna yönlendirmişti o zaman doktor aracılığıyla gittiğim için ilgilendi hep gittiğimde şimdiki kadım doğumcum özelde başka doktor yani o da asidi kullandırıyor şuan doçent zaten kendisi 32 de bıraktırıcak senin geçmiş artık Doğumu beklicen mecburen ama doğal yöntem olarak sirke sürebilirsin siğillerin üzerine belki durdurabilir iç kısma bulaşmamasına dikkat et doktora gidince yine de göster çünkü çok bulaşık bir şey hemen ürüyor fazla stres yapma o da arttırıyor Allah şifa versin sağ salim Doğumu atlatırsın inşallah Doğumdan sonra direk podofilini kullandıracak bana o çok etkili bir ilaç hemen döküyor 4 günde bir sürüyorsun onu 4 saat sonra da yıkıyorsun araştır sen de bir doktoruna da danış benim yöntemler bundan ibaret yani 😊 hatta benim bir kere de ameliyathane de kesip kazıyarak yakmışlardı yine tekrarladı bağışıklık sistemi çok etkili güçlü tutmak lazım o zamanlar benim hipertiroitim de vardı bağışıklığım düşüktü çok kötü zamanlar geçirdim sonra tiroitten ameliyat oldum falan şimdi iyiyim çok şükür 🙏 eşin de ihmal etmesin alabilirseniz podofilini alın eşin kullansın en azından onunkiler gitsin benimkinde de bir kaç kez iki üç tane çıktı sürdük düştüler şuan yok onda
D27777
kızlar siğilin çok çeşidi var sivilce gibi olan da et beni gibi olanda bende iki türlüsü de çıkmıştı ve çok fazlaydılar yarım saat boyunca doktor yaktı et beni gibi olanları diğerlerini de cımbız gibi bi aletle çıkardı içinden beyaz bişey çıkıyor ve sonrasında kanıyor bende sivilce sanıp yolmuştum hep ondan bulaştı her yere sonrasında temizlenince çıkmadı bir daha onlardan ama et beni gibi olanlar çıkıyor eğer jilet temizliği yapıyorsanız keserseniz başka yerleşe bulaşır dikkat edin eşlerinize de yüklenmeyin genelde cinsel ilişkiden geçiyor deniyor ama bana kuaförden bulaştı ağdaya gitmiştim bir gün aceleyle orasında kötü kadınların olduğu bir yermiş girince de çıkamadım sonra patladı 😔 erkeklerde olsa bile onlarda çok fazla vücut dışına vurmuyormuş bağışıklıkları güçlü olduğu için kadınlarda daha çok çıkıyormuş, ayrıca kaşıntı da yapıyor çok fazla kaşıyıp kanatmayın sirke sürün kaşınırsa
Songul_grn et benlerini alırken yada yakarken canınız yanıyor mu
Ebrarmelekyaramis çoksa iğne vuruyor uyuşturmak için ama dağınık tek tekse uyuşturmadan yakıyor azıcık acıyor
Songul_grn teşekkür ederim