• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Gamssee bana da beta hcg değerim düşük çıktı diye dış gebelik olabilir dediler başka hastaneye gittim alttan bakıldı keseyi gördük. Hiç bir şey olmadı canım korkma 😘

Yelizmsl merhaba cinsiyet tahmini de yapabiliyor musunuz bizim gibi meraklı annelere 🤣😅

Aşılama yaptırdım 12. Günde çıkar mı idrar testinde?

msu
    Ben 4000 lik vuruluyorum canım günde bir defa ama sıkıntı oluyor iğne bulmak sizde problem yaşıyormusunuz

Yelizmsl canımm ben en çok şunu merak ediyorum her doğuma gelen hamile bikini bölgesi tertemiz oluyor mu yoksa hani jiletten sonra az da olsa çıkan o görüntü oluyor mu?

AsliSultan canım boşu sorcam bu arada ayağa kalkınca adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim dekan çok kötü bunlar normal mi

mls23 merhaba bendede ayni sancilar oluyor fakat ben daha 21+5 haftalik hamileyim bugun doktorumla gorusucem bu konuyla ilgili belki yardimci olurum sizede 🥰nedeninin ne oldugunu ogrenince

Byzyvz ilk değerinizi adetinizin 17. Günü mü öğrendiniz yüksek bi değer 17. Gün için adet döngünüz nasıldı acab erken döllenme falan mı?

Gzmmstf geldi artık diye biliyorum bende oksapar kullanıyorum geçtiğimiz ay baya aradık bulamadım Bakanlığı aradım korona için kullanılıyormuş bütün eczanelerden almışlar stokları devlet satışı yasaklamıştı el koymuştu ama artık gönderiyorlar benim eczacıma geldi çok şükür

Merhaba 23 haftalık gebeyim 41 mm çapında uterusta miyom var
              Riskleri nelerdir normal doğuma engel mi büyürse bebeğe zarar verir mi bilgi verir misiniz hamile kalmadan öncede vardı miyom

Gzmmstf hayır canım benim suanda elimde Ağustos sonuna yetecek iğnem var elimde iki adet enox 4000 var kullanmıyorum ben sana verebilirim istersen

Yelizmsl Merhaba 11 haftalık hamileyim bugünkü kontrolünde rahminde miyom olduğunu söyledi doktorum. Bunun bi zararı olur büyür mü biraz bilgi verebilir misiniz miyomla ilgili 😊