aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
msu bizimde olur inşallah😂
AsliSultan bende öyle düşünüyorum ama sürekli sorunca sinir oluyorum artık
AsliSultan ay inşallah canım yaa bide kalp atışını duysam Allah’ın izniyle 🙏
Simgedemirbas hak veriyorum sana çünkü insan göbüşünü görüp mutlu olmak istiyo bir de dışardakıler herşeye burnunu sokmasa keşke 🤔
Gamssee inşallaaah canım benim 💜
Yelizmsl canımm ben en çok şunu merak ediyorum her doğuma gelen hamile bikini bölgesi tertemiz oluyor mu yoksa hani jiletten sonra az da olsa çıkan o görüntü oluyor mu?
AsliSultan canım boşu sorcam bu arada ayağa kalkınca adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim dekan çok kötü bunlar normal mi
- Düzenlendi
Gzmmstf geldi artık diye biliyorum bende oksapar kullanıyorum geçtiğimiz ay baya aradık bulamadım Bakanlığı aradım korona için kullanılıyormuş bütün eczanelerden almışlar stokları devlet satışı yasaklamıştı el koymuştu ama artık gönderiyorlar benim eczacıma geldi çok şükür
Merhaba 23 haftalık gebeyim 41 mm çapında uterusta miyom var
Riskleri nelerdir normal doğuma engel mi büyürse bebeğe zarar verir mi bilgi verir misiniz hamile kalmadan öncede vardı miyom
Merhabalar 🥰🥰 bugun hastaneye gittik bebek hareketlerinde 2 gündür azalma vardı. Doktorumuz bi sıkıntı yok dedi , bebek de ters pozisyondaydı baş asagda. Başka Birseylerede bakmak icin benı radyolojideki ultasona gönderdi, ordaki doktorun raporun ise bebeğin baş geliş prezentasyonda olduğu yazıyor. Biz bunu eve gelince fark ettik . İki doktor birbirinden farklı şeyler söylemiş aynı dakikalar icinde. Yardcımcı olabilirseniz çok sevinirim
Merhabalar benımde ultrasyonda kalpte küçük bir parlaklık gözüktü doktor onemlı olmadığını söyledi ama yınede korkuyorum bu sekılde olan yada olupta dogan bebeklerr gördünüz mü 24 haftalık oldum ama hala gecmedi