• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl aslında hiç riskim yoktu , hiçbi zaman yasaklamamıştı , 35. Haftada artık yok dedi , bende erken doğum olmasın diye yasakladığını düşündüm.

Lylahmt3 benim doktorumda 40+6 ya kdar bekletiyorum normalde ama bayram oluyor ben ilk günü nöbetçiyim suni ile başlatırız dedi. Allah kolaylık versin bize🙄🥰

Nisan99 Herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat 1 sene önce yaşamıssınız daha yeni olduğu için komplikasyon gelişebilir bu yüzden doktorunuzu dinleyin eğer normal doğum istiyorsanız da başka bir doktora daha görünün içiniz rahatlasın 🙏🥰

Yelizmsl ben 23 haftalık hamileyim. 1 buçuk haftadır goguslerimde yoğun kaşıntı şikayetim var. Doktor gebelik kolestazindan şüphelendi. Ama tahliller temiz çıktı. Fenistil solerat kremler kullandım azalmadı. En son bepontol kaşıntı kremi başladım daha iyiyim ama yine de hiç dışarı cikamyorim gündüz özellikle sütyen kısa atlet ne giyersem giyeyim daha çok kasiniyorum sıcaktan. Cildiyeye gitsem farklı bir tedavi uygular mı

Gkcenstkn bol bol su için ve günde 1 tane maden suyu tüketin mide yanmanıza engel olacaktır🙏😊

Selam bende 38 hafta oldum agrım var ama şancı değil ve 9 ay boyunca ilişkiye girmedim gözümden kararmış midem kaldirmiyo acaba bi sorun çıkar mı

Yelizmsl meraba benimde 2 düştüğüm oldu suan 3 bebeğime hamileyim 34 haftalığım ve kan sulandırıcı igne kullanıyorum sizce doktor direk sezerryana alir mi bu durumlardan dolayı. Bir de ben normalde hapşırık veya öksürme anında bile idrarimi kaciran biriyim sizce nirmal doğumdan sonra bu daha fazla olur mu

Yelizmsl normal doğumda dikişlerin iyileşmesi oturup kalkma sorununun geçmesi ne kadar sürer 20 gün önce doğum yaptım herhangi bir enfeksiyon yada açılma yok ancak hala oturmada zorluk cekiyorum ve çok yürüdüğümde ayakta kaldığımda batma hissediyorum normal mi

SalEz evet bende hemşire gelip yaptı çok hissetmedim acısını uyuşukluk olduğu için

Yelizmsl yeliz hanim sag kasigimda arada bir agri oluyor hareket bile zor ediyorum sanki damar cekiliyor sanci olabilirmi 33+2 haftamdayinm ?

Yelizmsl çarşamba günü 12 haftalık olacağız ve kontrolümüz. Ne önerirsiniz. Sormam gereken birşey, yada ikili test haricinde yaptırmam gereken bir işlem var mı

mls23 Doktoruna git söyle ama yalancı sancı da olabilir 5 dakikada bir gelmesi lazım aktif doğum sancısı olabilmesi için 🙏

icegul Doktorunuz size neler yapmanız gerektiğinin bilgisini verecektir 😊🙏