aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Elif19851985 ben devlete gidiyorum acaba devlette mi öyle yapıyor
Lylahmt3 benim doktorumda 40+6 ya kdar bekletiyorum normalde ama bayram oluyor ben ilk günü nöbetçiyim suni ile başlatırız dedi. Allah kolaylık versin bize🙄🥰
Yelizmsl ben 23 haftalık hamileyim. 1 buçuk haftadır goguslerimde yoğun kaşıntı şikayetim var. Doktor gebelik kolestazindan şüphelendi. Ama tahliller temiz çıktı. Fenistil solerat kremler kullandım azalmadı. En son bepontol kaşıntı kremi başladım daha iyiyim ama yine de hiç dışarı cikamyorim gündüz özellikle sütyen kısa atlet ne giyersem giyeyim daha çok kasiniyorum sıcaktan. Cildiyeye gitsem farklı bir tedavi uygular mı
Selam bende 38 hafta oldum agrım var ama şancı değil ve 9 ay boyunca ilişkiye girmedim gözümden kararmış midem kaldirmiyo acaba bi sorun çıkar mı
Yelizmsl meraba benimde 2 düştüğüm oldu suan 3 bebeğime hamileyim 34 haftalığım ve kan sulandırıcı igne kullanıyorum sizce doktor direk sezerryana alir mi bu durumlardan dolayı. Bir de ben normalde hapşırık veya öksürme anında bile idrarimi kaciran biriyim sizce nirmal doğumdan sonra bu daha fazla olur mu
Yelizmsl normal doğumda dikişlerin iyileşmesi oturup kalkma sorununun geçmesi ne kadar sürer 20 gün önce doğum yaptım herhangi bir enfeksiyon yada açılma yok ancak hala oturmada zorluk cekiyorum ve çok yürüdüğümde ayakta kaldığımda batma hissediyorum normal mi
Zeynep-mina Gayet normal merak etmeyin 🙏🥰
Yelizmsl çok tsk ederim saolun peki tamamen normale dönmesi ne kadar sürer