• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl beta degerim çok az artis gösteriyor 7 haftamda kese var yolksac var anlayamadım iki kez lekelemem oldu pembe bir iki damla onun harici hiç bir problemim yok sukir

Duyguaydin81 aynı bennn nefesimi kesiyo tam göğsümün altına dayıyo bi yerlerini😅

Yelizmsl benim ilişki esnasında ve bugüne kadar kanamam falan olmadı yani kızlık zar yırtılmadı normal doğum olursa doğumda gerçekleşirmi bu bide herkesin istemediği bu suni sancı çokmu acı verici

Duru999 canım bana doktor haftada dört kez et yiyosun dedi başkada ben herşeyi yiyorm keçiboynuzu pekmezi karadutpekmezi hergun bir tabak kiraz kırmızı renkli meyve sebze yememiz lazımmış ama yok bana mısın demiyor 😂sen kaç haftaliksn hangi kan hapını kullaniyorm kalbin çarpınca napiyosun 🥺bana bayilcakmsm gibi his geliyor nefesim kesilecek düzeyde oluyor çok çarpınca

Yelizmsl 7 haftalık hamileyim bayramda uçakla seyahat edeceğiz sorun olur mu ? Doktoruma mesaj attım bişey olmaz dedi ama ilk aylar düşük tehlikesi olabilir ya tereddütteyim

Yelizmsl detaylı ultroson yaptırmasak bunun bi dezavantajı var mı? Bebekte sorun görüldüğü durumda önceden müdahale edilebiliyor mu?

Yelizmsl 21 haftalık hamileyim doktor bana Demir ilacı verdi kullandım tekrar yazdıracaktım sağlık ocağında ücretsiz veriyorlarmış diyince onu aldım markası farklı ama bu da Demir ilacı hamilelere ücretsiz veriyorlarmış bir sorun olurmu sizce

Yelizmsl merhaba ,4 gün önce sezaryen oldum. Şuan elimin tırnaklarında morarma var ,sebebi nedir acaba kansızlık mı ?

Yelizmsl yatarken hep sol tarafimiza yatmak zorundamiyiz bn 4, aylık hamileyim hep sol tarafimiza yatilacagini söylediler hep sol da olmuyo belim ağrıyor sağa dönsem korkuyorum düz yatsam yine korkuyorum bni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim 🥰🥰

Yelizmsl kesi her normal doğumda atılıyormu? epidural nasıl takılıyor can yakıyormu ? Normal doğumu kolaylaştırmak için neler yapmamız gerek 🤣çok soru sordum ama merak ettiklerim hep

Ssmmra yarin dr gidince yazacak ilaci. Benada bayilacakmis gibi geliyor. Allah yardimcimiz olsun amin🤲🌸 17+2 sen? Bebekde bizden kan emince bize bisey kalmiyor😅 Allah yardimcimiz olsun amin. Sag salim kucagmiza alalim in se Allah

Yelizmsl teşekkür ederim.. Şükür sıkıntım yok zaten bende hemşireyim de gene de tedirgin oldum

düşük problemi ve erken doğum yoksa hangi aylardan itibaren belirli aralıklarla iliskide bulunabiliriz

Yelizmsl Benim iki gündür sağ kasığımda bir ağrı var ne zaman uzanmaya geçsem ağrı deli gibi saplanıyo ne sağa ne sola dönebiliyorum yürürken de çok zorluyo kaşık ağrısı rahmime kadar vuruyor 2 gündür ağlamaktan bıktım acısından acaba neden oluyor 35+2 haftalık hamileyim.

• 5858 bunu yanıtladı.

Yelizmsl merhaba 13 haftalık hamileyim 1 hafta önce doktora gittim bebeğin ense kalınlığı 2.45 çıktı ikili tarama testi verdik sonuç güzel cikdi ama yinede endişe ediyorum Doktor yinede başka doktorun fikrnide almak için başka hastaneye yollayacak risk varmı nolucak böyle lütfen yazarmisiniz