• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Melikeceren 36. Haftadan itibaren düzenli yürüyüş ve hamile egzersizleri yapabilirsiniz yüz üstü yatmamanızı tavsiye ederim bebek yerleşim aşamasında ve küçük olduğu için sol tarafınıza yatın bu bebek için daha iyi olur 🙏

Yelizmsl şu anlamda korkuyorum suni sancıyı çekip sonra sezaryana cevirmelerinden korkuyorum

Yelizmsl kısmetse bu çarşamba doğumum var sezeryan herkes bir kahve diyor etrafımda normal klasik neskafe mi öneriliyor arkadaşıma hemşiresi önermiş bir de ameliyattan sonra süreç zor mu geçiyor ayağa kalkması

Benim sorumuda cevaplarsaniz cok sevinirm

Mervelsmet doktorunuzun tavsiyesini dinleyin alttan muayene olsun hem sizin içiniz rahatlasın hemde doktorunuzun alttan muayene bittikten sonra istirahat edin ve ilaçlarınızı aksatmadan kullanın ağır iş yapmayın dinlemek iyi gelir bir süreliğine de olsa ❤️🙏

Yelizmsl ben 3 defa kist ameliyatı oldum ikisi aynı sezeryan gibi ameliyat. En son ameliyatım 3 sene önceydi. Şu an normal doğum yapabilir miyim yoksa sezeryan mi olurum ?

Sevginurrr Gögüs ucu kremi kullanın gümüş kapaklı yada sıcak bir duşla göğsünüzün ucuna masaj yapın yumuşamasına yardımcı olur 🙏❤️

Yelizmsl ben şuan 13+3deyim doktora en son 10+2de gittim sonra ikili taraması falan derken gitmedim folik asiti ilk gittim başka bir doktor 13 haftanın başında kesersin demişti bende doktora sormadan bıraktım şimdi 3 gündür içmiyorum doktora bayramdan sonra gidicem folik asiti kesmem sorun olurmuki doktora sormadan şimdi

Yelizmsl doktor yara da olabilir dedi kurumuş gibi geldi silince banada anlayamadım urktugum için ve ultrasonda her şey yolunda rahim ağzı kapalı dedi ona güvendim ama hatamı ettim ki

EB1661 Doktora sormadan ilaçlarınızı kesmeyin kullanmaya devam edin 🥰😊🙏

Yelizmsl 34 haftalıgım midemde bogazımda yanma eşkime asitlenme oluyor neden oluyordur ve nasıl gecirebilirim birde ilk hamileligim ve dogumdan çok korkuyorum 🤯