aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl benim hamileliğim normalde 32 haftalıktı kontrole gıttık 34 haftalık olduğunu öğrendik ilk başta böyle birşey yoktu bu hafta da öğrendik hangi haftaya göre doğar??
Yelizmsl Merhaba. Ben 32 haftalik hamileyim. Amma kilom cok az 49.1 kq oldum. Doktorlar normal dogum yapman icin bi sakinca yok dedi ama ben yine de korkuyorum bir az zayifim gucum de yok die. Acaba normal dogurabilirmiyim? Bu kilolarda doguran oldumu?
Hsjsjj onu bilmiyorum canım sor doktoruna açıyorsa dediğim gibi yaparsın
Yelizmsl panik atak rahatsızlığı olan biri normal doğum yapabilirmi?
Yelizmsl benim bebeğim 2 hafta önden gidiyor bir hafta önce 3 buçuk kiloyfu ve doğuma daha 2 hafta var normal doğum istemiyorum şehir hastanesinde isteğe bağlı olarak sezeryan yapılıt mı
Zaxra ben de de var canım millet naz yaptığımı düşünüyor ama benim kolumu kaldıracak halim yok bide bulantı ilacına devam ediyorum azalttim ama hala tam olarak geçmedi bulantılarım . Bi de bulantı ilacını aldığım zaman iştahım daha açık oluyor
Prens_Annesi03 bende 35 haftamda gitdiyimde bebeğim 38 haftaya uygun olduğunu öyredim. Erken doğacak söyledi dr. 37 haftami tamamliyorum. Bakalim ne zaman gelir
Nilay4444 boyun kaç canım Doğum dan önce kaç kiloydun
Yelizmsl 19 haftam doktora gittiğimde geçen de bebeğimin kafasında 7.97 mm’lik hidrosefali göründü. Daha detaylı ultrasona girmedim ama acaba önemli bir şey çıkar mı ? Doktorum ciddi değil dedi ama içim hiç rahat değil. Daha önce muayene de ense kalınlığı burnundaki kemiklerine bakıldığında dowm sendromu ya da herhangi bir sorun çıkmadı. 19 Ağustos’ta detaylı ultrasonum içim rahat değil hiç bir bilginiz var mı acaba bir sorun çıkar mı ?
Yelizmsl 35. Haftada 3 kiloyu geçmiş sağlıklı bebek doğsa küveze alınır mı acaba
Busra4122 dogumdan once 40 kiloydum. Boyum 1.56 ((
Yelizmsl merhabalar hamileyken eliptik bisiklet binebilir miyiz?
Yelizmsl merhabalar 28 haftalık hamileyim şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum çevremden hep olumsuz şeyler duyuyorum sizce napmaliyim
Yelizmsl ben geçtiğimiz carsamba yani 22 sende kontrole gittim beta >5000 ve kese göründü 7 8 mm diye not aldırdı hemşireye ama sormayı unuttum bebek varmiydi Perşembe tekrar gidicem kalp atımı için erken degildir duyarız demi