aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl merhaba iyi günler ben 37+3 günlük serklajlıyım bebeğimin suyu fazlaymış korkyrm neler yapmalıyım bide doktorum 38. Haftayı görelim ddi ayrıca alttan muayene etti herhangi bi gerginlk yok dedi ve rahin dar dedi bayramın 4. Günü nöbetçiyim gel dedi ama ne için çağırdı bilmiyorum o an sormak aklıma gelmedi acaba doğum için öağırmış olabilir mi
Yelizmsl şuan 6 haftaligim ve şöyle diyim ben ameliyat oldum tuplerim kapalıydı ve 2 sizde dosyana gunler faktör deyip hemen tüp bebeğe başladik takı hastalık gelip herşeyi durdurana kadar normal şartla imkansız dediler ve Ben Rabbime hamdolsun normal şartlarda hamile kaldım ve rahmim ters gerçi onun hamile kalmak için bir engel olmadigini söylediler söylemek istediğim. Rabbim o günü nasip ederse insallah normal doğum yaptırmazlar dimi bana bu şartlarda sezeryan derler
11 haftamda yoğun kanamam oldu ilaç iğne kullandım durdu kanama alanım büyükmüş kanamam durmuştu o gün temiz akıntım geliyordu ultrasonda kanama alanım hala var 2 hafta sonra kahvrengi akıntım çok gelmeye başladı bi de rahmimde kasılma var normal mi
byilmaz yel girmesi, yada gastrit yahut reflu tarifi yapiyorsunuz. Mide agrisi da goguse vuruyor bazen. Ruzgarda kalmayin. Soguk seyler yemeyin
Yelizmsl meraba canım bebek kilo alımı son haftalarda kaç gram oluyor ve gelişimi kilosu durabiliyor mu ?
Yelizmsl benim hamileliğim normalde 32 haftalıktı kontrole gıttık 34 haftalık olduğunu öğrendik ilk başta böyle birşey yoktu bu hafta da öğrendik hangi haftaya göre doğar??
Yelizmsl Merhaba. Ben 32 haftalik hamileyim. Amma kilom cok az 49.1 kq oldum. Doktorlar normal dogum yapman icin bi sakinca yok dedi ama ben yine de korkuyorum bir az zayifim gucum de yok die. Acaba normal dogurabilirmiyim? Bu kilolarda doguran oldumu?
Hsjsjj onu bilmiyorum canım sor doktoruna açıyorsa dediğim gibi yaparsın
Yelizmsl panik atak rahatsızlığı olan biri normal doğum yapabilirmi?
Yelizmsl benim bebeğim 2 hafta önden gidiyor bir hafta önce 3 buçuk kiloyfu ve doğuma daha 2 hafta var normal doğum istemiyorum şehir hastanesinde isteğe bağlı olarak sezeryan yapılıt mı
Zaxra ben de de var canım millet naz yaptığımı düşünüyor ama benim kolumu kaldıracak halim yok bide bulantı ilacına devam ediyorum azalttim ama hala tam olarak geçmedi bulantılarım . Bi de bulantı ilacını aldığım zaman iştahım daha açık oluyor