Zeyneptoprak rica ederim ne demek sağlıkla kucağınıza alın 😊🙏❤️
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl panik atagim var ve genel anestezi istiyorum yani o ameliyat anini gormek beni korkutur diye düşünüyorum sizce ne yapmaliyim
Yelizmsl
13.haftada cinsiyet belli olur mu ? Bide qenelde saq kasıqım batıo özellikle de tatlı yediqimde weya yorulduqumda acaba bebek saq tarafta mı ? ondan mı baskı yapıo acaba
Yelizmsl 38+3 teyim. 3 cm açıklığım var ve nişanım 3-4 hafta önce geldi. Ağrım sancım hiç yok. Aktif doğum sürecini başlatmak için öneriniz var mı?
38 haftaligiz 36 da nisan geldi ogun bugun bekliyoruz nezaman olur dogum bugun ara ara agrim oldu ama gecti bide doguma yakin bebek hareket etmezmis dogrumu bizimki hareketli daha
Yelizmsl daha gelmeye devam edermi peki 😅
Fulyaakaya yok canım bebek her zaman hareket eder eğer etmezse bu nst ölçümü de çıkar ve zorunlu sezaryene yol açar 🙏❤️
36 haftalık hamileyim ne zaman doktara gitmem lazım malum korona yüzünden korkuyorum.
Yakamoz-1990 gelmek artık bebeğe kalmış canım ama yakındır yani sancılarını sıklıkla takip et sıcak duşlar al ve yürü bir etkisi olur umarım ❤️🙏
Yelizmsl Merhaba, 25.haftalık hamileyim. Gün içinde karnım sertleşiyor. Sanırım rahim kasılması yaşıyorum. Doktorum magnezyum verdi. Çok fazla olursa erken doğumu tetikleyebilirmiş. İdrara sıkıştıgımda ve ani bir harekette sertleşiyor aslında. Bu durumlar rahim kasılması mıdır? Yoksa farklı bir durum mu vardır?
Minik_Mucizem2804 bebeğin daha küçük bu ağrını doktoruna bir söyle cinsiyet meselesi de 16. Haftaya kadar uzayabilir 🙏😊 bu senenin bebekleri inatçı biraz 😀
41 haftalık olduk kuzum bizde doktor perşembeye kadar beklememiz normal dedi yarın kontrolümüz var. 41+3e kadar beklersek sorun olmaz mı çok kalmadı mı sanki içeride hiç sancı açılma nişan su gelmesi de olmadı gayetnormal herşey.çift rahim var perdeli normal doğum olur mu bi sakıncası olur mu ?
Merhaba kaçıncı haftada uçak izni veriliyor ?
ElifDeniz_ istirahat etmen en iyisi bol bol su iç ve doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli bir şekilde kullanmaya devam et eğer yine aynı sorun devam ederse doktoruna tekrar danış lütfen 🙏😊
babysevgi
Ben de gecen hafta düştüm, bana da kanama yoksa problem olmaz bebeğin içinde olduğu sıvı bebeği tüm ani hareketlere karşı koruyor direkt karnına travmatik etki almadıkca bebeğe bir şey olması çok zor dedi
Yine de insanın içine sinmiyor görmeden ama hayırlısı