aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Zehradmrci Eğer suyu azaldıysa doğum başlatılır canım ❤️😊
Betul_bakiiii ilişki doğumu tetikler ilişkiden sonra tekrar squat yapın 😊🙏
Merhaba 27 hafta kaç aylık oluyor bide bu aylar la haftalar her doktora göre nasıl degisiklik gösteriyor anlamış değilim🤔 Son sorum ise 27 hafta bebegim asagıda yukarı çıkarmı böbregımde büyüme var ondan kaynaklımı😑
Yelizmsl merhabalar böyle bir post açtığınız için öncelikle teşekkürler 🙃 doğumum yaklaştı 36.haftamdayım o yüzden biraz fazla sorum olabilir kusura bakmayın 🙈 ilk olarak doğum başladığı esnada suyum gelince sürekli mi geliyor yoksa hemen kesiliyor mu ve geldiğinde hastaneye gidene kadar depend taksam yeterli olur mu yoksa normal ped çok mu ince olur. Ağustos ortasında doğum yapacağım inşallah nasıl kıyafetler almalıyım çoğunluk zıbın ve çıtçıtlı aldm, son bir haftadır filan karnım çok kötü ağrıyor özellikle sol tarafım normal karın ağrısı sancı gibi değil ve kaşınıyor normal mi acaba, bebek doğduğunda ebeye verilecek çantanın içerisine neler koymam lazım, hemoroid sorunum var ve memeli ağrı sızı yok arada kanıyor ama bu normal doğuma engel mi acaba kesi filan atılırken sıkıntı olur mu sonrasında çok ağrı çeker miyim? Biberon alacağım ama kaç ml almalıyım emziği damaklı mı damaksız mı almalıyım? Biraz uzun oldu 🙈
Merhaba 31+6 dayız çevreden doktordan vs hep sola yatmak gerektiğini duydum ama solda hiç rahat edemiyorum yatamıyorum sola yatsam bile gece ne zaman uyansam sağda uyanıyorum acaba bir zararı var mıdır?
Yelizmsl çok şükür Bi risk yok o yüzden sırf tetikler diye istiyorum ama eşim son haftalar bişey olur korkusuna çekiniyor. Ama bunu sizden duyduğum iyi oldu deneyeceğim. Teşekkür ederim 🤗
Yelizmsl hee doğumda dikiş oluyor mu ve izi kalıyormu
Yelizmsl birde hurma yemek istiyorum 8 . aydan önce önerilmiyo 23 haftalık hamileyim