• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Gulmuskubraa Bol su içmem gerekiyor enfeksiyon olabilir su ihtiyacın az olduğundan vajinal akıntı yapabilir çok fazla ve kötü kokulu olursa hemen doktora gidin sakın aksatmayın 🙏🌹

Yelizmsl normalde 34 haftalık gebeyim bebeğimin kilosu 3000 boyu 49 cm doktor 37 ile uyumlu dedi hep önde gidiyordu gebeliğin başından beri hangi haftaya göre olacak doğum

Yelizmsl 39. Haftanın içindeyiz 2cm açıklık var doğumu başlatmak tetiklemek için neler yapabilirim

Yelizmsl meraba yıne ben hamılelıkte sol tarafa yatılması soylenıyor benım bel fıtıgım var sol tarafa cok baskı yaptıgı ıcın yatamıyorum sag tarafa sırt ustu yada yuz ustu yatıyorum bebeye zararı varmıdır 16 +5 haftalıgım

Yelizmsl merhaba sat10 Aralık ama bebeğim.bastan beri ölçümlerde 13 Aralık ile gidiyo şuan tam 35+3 um bebek ultrasonda bir hafta on gün büyük cikiyo doktorum en geç 10 una kadar doğum yapmış olman lazım dedi çünkü dördüncü sezeryan olucak o zamana 34+6yken 2900 çıktı 38 de bebegin kilosu ne kadar olur acaba ne yapmalıyım beni doktorun demesine göre alırlar mı zaruri olarak sancimi bekleme dedi cunku

Yelizmsl adetımin 7.gunu yumurtalıgım 14mml carsamba, gunu gel dedi sizde, 7.gune gore iymi 18 mml olunca, igne vurcam, ddı,

Yelizmsl merhaba benim bebegiğimin gelişimi haftasıyla uyumluydu ancak kesesı kucuk kalmıstı bu neden olabılır zaten sonra kalbi durdu

Eha1 sizde gebelik şekeri var mı sorunumuz nerdeyse ayni

• Eha1 bunu yanıtladı.
        • Eha1 bunu beğendi.

Yelizmsl merhaba öncelikle biz annelere yardımcı olduğunuz için teşekkürler 🙏 3 gebeliğim ilk oğlum ve ikinci arasında 8 yaş var fakat ikinci oğlum 8 aylık 7 haftalık hamileyim. Korunurken sürpriz gebelik oldu. Doktor teorik olarak en az 1 yıl geçmiş olması gerekiyor ama böyle yakın gebeliklerde sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar dedi. Sizin başınıza geldi mi hiç merak ettim sezaryen dikişlerinde problem olurmu acaba?

Yelizmsl baska bisey istesem olcakmis demek ki😁 2. Dogumumu yapicam allahin izniyle ama inanilmaz korkuyorum cunku ilk dogumum tam bi faciaydi..Acikcasi devlet hastanesindeki ebeler asla insanmissiniz gibo davranmiyolar kendmde ve cevremde bor cok ornegini gordum o yuzden malesef ki hic birsey sorulmuyorda…Hastane evime 5 dk sancim basladiginda sanciyi evimde cekmeyi dusunuyorum su gelene kadar sizce bu dogru olur mu bir de neler yaparsak dogum daha kolay ve daha cabuk olur aydinlatirsaniz cok sevinirm