Yelizmsl geçmiyor günler valla😀
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl bende eşimle ortak kullanıyorum sıkıntı yok benim için eeylem_aandall70
Yelizmsl eşim icime bozalmamsina ragman altan iltahaplanmam cok ve yeşil akinti geliyor bunun icin ne yapmaliyim
Eylem_andal123 aynen Valla hiç geçmiyor ya sıcak birde dayanılmaz oluyor 😂😂🌹
Gulmuskubraa Bol su içmem gerekiyor enfeksiyon olabilir su ihtiyacın az olduğundan vajinal akıntı yapabilir çok fazla ve kötü kokulu olursa hemen doktora gidin sakın aksatmayın 🙏🌹
Eylem_andal123 istek attım canım sayfa açık zaten en son gönderimde bebişimin kıyafetini paylaşmıştım
Yelizmsl tamamdır canım kabul ettim😀
Yelizmsl evde klima var iş yerinde klima var onlarla vakit geçirmeye çalışıyorum 😀😀😀
Yelizmsl 39. Haftanın içindeyiz 2cm açıklık var doğumu başlatmak tetiklemek için neler yapabilirim
Yelizmsl gunduz bol bol su içiyorum aksam fazla icmiyorum bol bol meyvede yiyom
Yelizmsl çok teşekkür ederim ☺️
Yelizmsl merhaba sat10 Aralık ama bebeğim.bastan beri ölçümlerde 13 Aralık ile gidiyo şuan tam 35+3 um bebek ultrasonda bir hafta on gün büyük cikiyo doktorum en geç 10 una kadar doğum yapmış olman lazım dedi çünkü dördüncü sezeryan olucak o zamana 34+6yken 2900 çıktı 38 de bebegin kilosu ne kadar olur acaba ne yapmalıyım beni doktorun demesine göre alırlar mı zaruri olarak sancimi bekleme dedi cunku
Yelizmsl adetımin 7.gunu yumurtalıgım 14mml carsamba, gunu gel dedi sizde, 7.gune gore iymi 18 mml olunca, igne vurcam, ddı,
Yelizmsl gebelik şekerinin bebeğe ne gibi zararı oluyor
Yelizmsl sezeryanda genel anestezimi daha iyi spinalmi
Yelizmsl merhaba öncelikle biz annelere yardımcı olduğunuz için teşekkürler 🙏 3 gebeliğim ilk oğlum ve ikinci arasında 8 yaş var fakat ikinci oğlum 8 aylık 7 haftalık hamileyim. Korunurken sürpriz gebelik oldu. Doktor teorik olarak en az 1 yıl geçmiş olması gerekiyor ama böyle yakın gebeliklerde sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar dedi. Sizin başınıza geldi mi hiç merak ettim sezaryen dikişlerinde problem olurmu acaba?