• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

egeninincisii canım bunlar normal yalancı doğum sancısı da olabilir belki sen sancılarını kontrol et 5 1 1 kuralına uyuyorsa git yarın da doktorum de derse banada bilgi verir misin 🙏❤️😊

Yelizmsl ilk çocuktan sonra ikinci de hemen olursa ikincisiyle birlikte ilk bebegimi de emzirebilir miyim 2 yaşına kadar bunu çok merak ediyorum böyle bişey mümkün mü

Yelizmsl 37 haftalik hamileyim 2 gundur kabizlik yasiyorum kabiz yapacak herhangi bisey yemedim bide tum gun boyunca mide bulantisi mide agrisi cektim normalmi dpgum belirtisi diyorlar

Kader13 Allah analı babalı büyütsün öncelikle 😊 besin değeri yeterli zaten midesi küçüçük anne sütünü 2 saat arayla verebilirsiniz sıkıntı olmaz 😊❤️

2 haftadır Magnezyum desteği almama rağmem bacaklarımda beni uyutmayan oturtmayan ağrılarım oluyor, ne yapabilirim rahatlatmak için? Soguk kompres mi sıcak mı önerirsiniz, teşekkürler

Rabia26 bunlar olabilecek şeyler doğum belirtisi olmaz bol bol sıvı tüketmeye bakın 😊🙏

Merhaba , 33+5 günlük olduk. Benim sorum , bebek sürekli karnımda sert bir şekilde duruyor çok canım acıyor karnım o kadar sert ki . Baş aşağı pozisyonu almış zaman zaman kasıklarımda hareketlerini hissediyorum ama çoğunluk olarak sıkıntım karnımın sürekli sertleşmiş durumda olması. Bu nasıl bir sorun teşkil edebilir ? Nst sonuçlarımda bir sıkıntı yok , en son bu hafta başı gittim 2150 gram 43 cm idi.

mom101 evde squat yapabilirsin hamile egzersizleri falan var onlar iyi gelir ama lütfen kendini yorma ❤️🙏😊

Tugce0902 herhangi bir sorum teşkil etmez bebeğin gün geçtikçe büyüdüğü için bu normal yeri daralıyor ondan bu sertleşme 😊🙏❤️

Yelizmsl teşekkür ederim bide doktorum gunde 1 saat yuruyeceksin dedi tempolu bir sekilde ama ben ilk 5 dk da sıkışıyorum çisim geliyor varmi buna bir oneriniz

Yelizmsl
                  merhaba yarın sabah suni sancı ile doğumum başlıcak önce aşağıdan bişey verileceklerini söledi doktor 2 gündur kahverengi akıntı var sanırım nişan ve acayıp alta vuruyor bebeğim 40+2 haftalığım aşağıdan verilen ilaç açılma için yeterlimi

kubra-cc fitil vericekler alttan açılmanın olmasını istiyorsan hastanede her sancın geldiğinde yere çömel ve aşağıya doğru ıkın 😊❤️🙏