• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl merhabalar progesteron değerim 7.67 cıktı tam.olarak ne oluyor yardımcı olabilir misiniz

Yelizmsl çalışan bi anne olarak soruyorum biz yorulduğumuz zaman karnımızdaki bebeklerimizde yoruluyor mu acaba 🤗

Gamssee ben suan 34 haftalık hamileyim bir kere bile istifra etmedim hamile olduğumu sadece doktora gidince anliyordum belki sizde benim gibi hic bir belirti yasamadan doguracaksiniz

Yelizmsl meraba benimde 2 düştüğüm oldu suan 3 bebeğime hamileyim 34 haftalığım ve kan sulandırıcı igne kullanıyorum sizce doktor direk sezerryana alir mi bu durumlardan dolayı. Bir de ben normalde hapşırık veya öksürme anında bile idrarimi kaciran biriyim sizce nirmal doğumdan sonra bu daha fazla olur mu

Yelizmsl ben pwrsembe günü sezaryen doğum yaptım o günden beri baş agrım durmuyor neden ve ne kullansam iyi gelir narkozdan olabilir mi baş agrım kafamda yük var sanki

Merhaba ben 23+3 haftalık hamileyim detaylı ultrason çektirmek için randevu aldım bayramdan sonraya gün verdiler o zmanda 25 haftaliga flan denk geliyo geç kalmış olurmuyum yani komşularım en geç 23 haftada yaptırman gerekiyo dedi kafama takıldı lütfen cevaplar mısınız?🙏

Anguvan olabilir insAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Yelizmsl merhaba ben şeker yüklemesi yüksek cıkınca diyete başlatıldım ve 1 haftada 2 kilo verdim bebeğimin gelişi için zararlı mı bu boy kılo saglık acısından 27+1 haftalığım

Yelizmsl mrb cnm ben inrekt coombs testim pozitif çıktı titrosyonuda ½ sence problem varmı doktor 2hafta sonra gel dedi

Kalben3434 rabbim analı babalı büyütsün canım benim 🤲🏻 bende öyle atak sırasında yaptılar sakinleyip yatmıstım orda nasıl yatıcam odada yatsam bebek nolcak dirensem kendimi zorlayacam cok korkuyorum cok

MNaz sancı 80 cıkmıs kız nasıl dayandın kısa cekmisler ama düzenli de görünüyor

• MNaz bunu yanıtladı.

MNaz a a deli mi 😹 vardır bi bildigi diyelim 😬

• MNaz bunu yanıtladı.

derinozkaya
            Güya özel hastane ama baya kalabalık olduğu için yeterli açıklama yapmıyor daha çatı muayenesi bile olmadım doğum başlayınca yapacakmış 🤷

• [silindi]

@Yelizmsl çatı darlığı için bir çözüm yok mu acaba? Egzersiz falan işe yaramıyor mu?
            doktorum çatın darsa bu Allah tarafından olan bir şey buna çözüm yok dedi ama plates falan yapıyor insanlar?

Merhaba ben 8 haftalık gebeyim ama kasıklarimda agrım var özellikle idrardan sonra geçenlerde lekeledim progestan kullanıyorum yardımcı olurmusunuz sebebi nedendir🤲