aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl tesekur ederim Allah razı olsun canım ♥️
Yelizmsl suyum biraz az dedi doktorum ne yapabilirim 20+3 haftalığım ve detaylı ultrason için ne zamana kadar vaktim var 24 de olur mu mesela şimdiden teşekkür ederim 🌺❤️
Yelizmsl inşallah 🙏
ElifffffffT canım benim tecrübe ettiğim şeyi söylemek istedim taze sıkılmış havuç suyu ve bol sıvı tüket emin ol işe yarıyor 25 haftalıkken patladı kesem bu şekilde idare ede ede 31 haftalık olduk ama öyle bir bardak değil her gün düzenli taze sıkılmış havuç suyu içebildiğin kadar iç
ElifffffffT düzenli bir şekilde bol bol sıvı tüketmenizi öneririm bebeğin suyu ne kadar azalırsa annenin içtiği su azalan suyun yerini karşılayacaktır günde en az 2.5 litre su tüketmenizi gerekir 😊🙏
Yelizmsl
34+6 haftalık hamileyim bebegimin hareketleri aşırı derece de azaldı doktora gittim sordum ben hareketlerini gördüm bir şey yok dedi ama eskisi gibi hareket hissetmiyorum neden acaba
CaglaUzun ahhh havuç suyu tadı okadsr midemi bulandırıyor ki ama bebeğimiz için içmek zorundayım sanırım çok teşekkür ederim
Yelizmsl içiyorum hatta 5 6 günüde 3 lt ye çıkartdım suyumu
Eylem_andal123 Canım bebeğinin artık son zamanları olduğu için içerse yeri daraldı o yüzden pek fazla aktif olmaz hareketleri en hareketli olduğu zamanlar gece saatleridir tatlı birşeyler ye ve sol tarafına yat kareler etmeye başlayacaktır 😊🙏
ElifffffffT Çok güzel aynen böyle devam ❤️sağlıklı gebelik geçirmeniz dileğiyle 🙏😊