Yelizmsl merhaba bugun sabah kahve rengi sümüksü bir akıntım geldi aralıllarla da geliyor hastaneye gittim açıklık yok bebek yukarıda bebeğin suyu normal nst de kalp atımı istediğim gibi çıkmadı dedi doktor ama aç kalmıştım ondan sanırım. Bu aşamada neler yapabilirim. Açılma için ve hastaneye gitmek için hangi belirtileri takip etmeliyim 🙏🏻
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl merhaba 👋 benim 25 haftalıkken su kesem patladı 70 birime kadar düştü 1 hafta hastanede yattım ciğer geliştirici vuruldum iki doz sonra aktif bir sıvı gelmediği için eve çıktım o zamandan beri 3 günde bir muayneye gidiyorum ve antibiyotik ve fitil kullanıyorum vücudumdaki enfeksiyondan dolayı suyun önüne geçtik derken enfeksiyon çıktı enfeksiyonu durduruyoruz derken de bebek kanala girmeye başladı 1 bucuk aydır yatıyorum bir tek lavaboya kalkıyorum birde hastaneye giderken kalkıyorum herşey güzel derken sancılarım başladı ilk 50 lerdeyken sonra 100 e dayandı sancım sonrasında bir anda kesti sancıyı şu anda sancım yok sadece deli gibi bel ağrım ve sırt ağrım oluyor birde bundan 2hafta önce yumuşama vardı aşağıdan muayne ettiklerinde şimdi de 2 cm açıklığım olmuş 3 gün önce baktılar . sizce tecrübelerinize göre ne kadar daha dayanabiliriz bu şekilde şu anda 31+3 üz bundan 5 gün önce 2 doz daha ciğer geliştirici yapıldı ne olur ne olmaz diye ve doktorum yıllık izine çıktı ve bayram giriyor araya birazcık gerginim 🤭
5858 Amin Allah razı olsun yarın doktora gidicem onuda bi sorayim bakalım
Yelizmsl
7+3 gebeyim 10 gün için de 3 kere çok hafif kanamam geldi doktora gittik herşey yolunda normal dedi kalp atışını da duyduk ama bu sabah yataktan kalkınca aniden sanki regl olurken hissettiğim şekilde kanamam geldi bozuk para büyüklüğü kadar iki gün sonra doktor randevum ama çok korkuyorum
Ozgebtn tedavi gördüm ben 10 gün KLOMEN kullandım 10. Gün sonunda OVİTRELLE (yumurta çatlatmak için) aşısı oldum. Ve normalde adetim 24 Temmuzda olacaktı fakat 2 gün öncesinde hafif lekelenmem oldu zaten normalde test yaptıracaktım, adet oldum sanıp cuma günü İçin doktorumla konuştum. Lekelenmemin olduğu gün kuzenimin zoruyla eczaneden 3 tane test aldım çift çizgiyi gördüm ☺️ Cuma günüde kan tahlili yaptırdım.
Sevaltopuz
Bende malesef öyle, ama Doktorlar birsey olmaz diyor anlamiyorum. Annemde iyi degil diyor , ki Annem 8 Cocuk Annesi. Kafam cok karisik
AsliSultan evet bide dediğin gibi başkaları onları ilgilendirmeyen şeylere müdahale ettikleri için can sıkıcı duryma geliyor☺️
Simgedemirbas hareket etmesi kalbinin atması sağlıklı olması yeter boşver göbüşü sonra büyüsün 🥰
askdunyam merhaba benimde sizin gibi skolyozum var ve doktorum bu konu hakkında hiçbir şey söylemedi ama skolyoz hastası olup normal doğum yapan bir çok kişi tanıyorum bende 32+2 haftalığım normal gözüküyor şimdilik herşey ama sezeryanda epidural istemiyorum genel anestezi ile doğum yapmak istiyorum sırf skolyozdan dolayı allah sağ Salim çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
AsliSultan öyle tabi çok şükür iyi olsunda isterse hiç belli olmasın göbüş🥰😍
Yelizmsl şuan 36+3 günlük hamileyim iki hafta döllenme geç olmuş son adet tarihine göre 38+3 günlüğüm bugun kontrolüm vardı bebeğim 3320 grm olmuş 17 ağustosa gün verdi ve bebeğin kilolu olacak gelişimi içeriden gidiyor dedi şimdi sorum şu ki şuan 36+3 üm 17 ağustosta yani seswryan olacağım zaman 39+2 olacam bu sıkıntı yaratır mı neden e bu kadar geç alıyor ki acaba doktora sormayı unuttum bugun ben 38 de alınıyor diye biliyorum
- Düzenlendi
Yelizmsl Dün boş gebelikten kürtaj oldum hemsireler çok kötü davranıyor neden sürekli insanları azarliyorlar? Tabi sizi bilmiyorum ama karşı yatağımda ki kadının bir soru sordu diye yerin dibine soktu. İlk defa denk gelmedim teyzem doğum yaptığında refakatçisiydim serumu bitti demeye korkuyorduk. Hep bir sinirlilik hali var gerçekten merak ediyorum. Acaba fark etmiyorlar mı kendileri?
Yelizmsl meraba ben 35haftalik hamileyim ve yewil renk akintim var doktorum bol su ic dedi papatya cayi ic dedi yapiyorum ama gecmiyo dogumda bebeye gecermi cevaplarsaniz cok sevinirim tewekurler