• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Oznur1_23 Doktorunuzun verdiği ilaçları aksatmadan düzenli bir şekilde kullanmaya devam ederseniz bebeğinize bir etki yapmaz sağlıklı gebelik dilerim 🙏😊

Yelizmsl şu an gayet huzurlu uyuyor arada kafasını da harekwt ettiriyor sabah kontrol edeceğim teşekkür ederim ama canı acısa uyumazdı sanırım :(

EceMina aslında bu tip tabirler her yapılan 2 ve 3 kere yapılan doğumlara göre denilmez hamilelikte yapılan egzersizler doğumu daha kolaylaştırır 🙏😊

8+1 günlük hamileyim 11 haftalikken konyadan evime istanbula döneceğim kendi arabamizla acaba riskli olur mu yolculuk hic bi kanamam yada düşük riskim yok. Memelekete geldigimde öğrendim zaten hamile oldugumu. Doktora gidip sormak icin korkuyorum
    Kalp atışından sonra doktora gitmek istemiyorum acikcasi hastalik vakasi oldukça cok burada. Hamileyken uzun yola hic gitmedim 3 . Gebeligim. Icime bi ukte düştü. Sıkıntı olmaz dmi

Sldmrt evet doğru kontrol etmeyi unutmayın herhangi bir şişlikte görürseniz götürün bebek için daha iyi olur 🙏❤️

34+4 haftalık gebeyim, ilk gebeliğim ,tecrübesizim ,normal mi bilmiyorum bugün bebeğim sürekli sağ tarafta sol tarafta ortada kaburgalarımın orda bi toplanıyor kaskatı oluyor nasıl oturacağımı nasıl yatacağımı şaşırdım sabahtan beri ☹️ Bunlar olağan şeylermi acep?

1prensesgeliyor Herhangi bir sıkıntı olmaz ama dikkat edin fazla sarsılmayın çünkü daha yeni gebesiniz ve bebeğiniz henüz çok küçük 🙏

Busraaa- bunlar gayet olağan şeyler çünkü bebeğiniz gün geçtikçe büyüyor ve içeride yeri daralıyor hatta bu haftalarda suyunun azalma ihtimali bile var o yüzden devamlı su tüketmeyin unutmayın ve sol tarafınıza yatmak sizinde bebeği de rahatlatır Ayrıca bebeğin en hareketli olan zamanı gece saatleridir ve sizi uyutmayabilir🥰😊

Defnemervee Geç döllenme olduğundan olabilir fakat bebeğinizin sağlığı için bu gayet normal çünkü bebekler doğduklarında 100 veya 200 gr kaybederler o yüzden ne kadar geç o kadar iyi

Ozgeksn Yeni gebe olduğunuz için yerleşim kanaması olabilir ama gün içinde hala gelmeye devam ederse düşük tehdidi olabilir doktorunuza hemen söylemeniz gerekir ve doktorunuz da size progestan adlı bir ilaç verir 🥰🙏

Yelizmsl 29 haftamda 12 saatlik otobüs yolculuğu yapmam da sakınca olur mu bu haftama kadar herhangi bir sorun yaşamadık bebekte bende

16haftalık hamıleyım 13 haftada hamılelık belırtım sadece gogus ve kasık ta adet sancısı kaldı mıgde bulantım kesildi normal mi acaba bunlar.

CaglaUzun Bu hiç belli olmaz sancılarınızı kontrol edin bebeğiniz doğum kanalına girmiş sonuçta İnş erken gelmez ne kadar geç o kadar iyi 🙏😊