26 haftalik hamileyim göğsüm sıkışıyor nesef almakta zorluk çekiyorum neden acaba
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
39 haftalık hamileyim Bebek kanala girmemiş açılmam ve sancı da yok napabilirim olması için 🤔
izmirlii-35
Bana dedilerki, sağ tarafin cok agrirsa orda idrar Toplanmasi oluyormus canim, cocuğun kafasi sürekli sağ tarafta oldugu icin, cok sancilanma oluyor ve agri oluyormus. Bendede aynisi oluyor ve 30 Haftadan sonra gayet normalmis bu durum AMA Doktor kesinlikle idrar ve kan alip kontrol etmesi lazim! mikrop felan var mi diye.
Gecmiş olsun 🙏 Rabbim sifa versin insallah
Yelizmsl merhaba ben 16. Haftamdayım..haliyle göğüslerim cok büyüdü. Sivri bir şekilde bğyüyor ve ön kısımlara dopru rengi bi tık kırmızı (kahverengi kısımdegil)ağrı vs yok ısı artışı mevsimden dolayı oldugunu düşünüyorum bariz bi sıcaklık yok.. çatlama olmadan önce kızarıklık olur mu ? Çatlaklık beoirtisi mi yani 🙈 umarım anlatabilmişimdir..
Gamssee aminnn rabbim bütün hamilelerin bebeklerne sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah 💜❤️ Çok geçmiş olsun sana da canım
AsliSultan Allah razı olsun canım inşallah
Yelizmsl merhaba bugun sabah kahve rengi sümüksü bir akıntım geldi aralıllarla da geliyor hastaneye gittim açıklık yok bebek yukarıda bebeğin suyu normal nst de kalp atımı istediğim gibi çıkmadı dedi doktor ama aç kalmıştım ondan sanırım. Bu aşamada neler yapabilirim. Açılma için ve hastaneye gitmek için hangi belirtileri takip etmeliyim 🙏🏻
Yelizmsl merhaba 👋 benim 25 haftalıkken su kesem patladı 70 birime kadar düştü 1 hafta hastanede yattım ciğer geliştirici vuruldum iki doz sonra aktif bir sıvı gelmediği için eve çıktım o zamandan beri 3 günde bir muayneye gidiyorum ve antibiyotik ve fitil kullanıyorum vücudumdaki enfeksiyondan dolayı suyun önüne geçtik derken enfeksiyon çıktı enfeksiyonu durduruyoruz derken de bebek kanala girmeye başladı 1 bucuk aydır yatıyorum bir tek lavaboya kalkıyorum birde hastaneye giderken kalkıyorum herşey güzel derken sancılarım başladı ilk 50 lerdeyken sonra 100 e dayandı sancım sonrasında bir anda kesti sancıyı şu anda sancım yok sadece deli gibi bel ağrım ve sırt ağrım oluyor birde bundan 2hafta önce yumuşama vardı aşağıdan muayne ettiklerinde şimdi de 2 cm açıklığım olmuş 3 gün önce baktılar . sizce tecrübelerinize göre ne kadar daha dayanabiliriz bu şekilde şu anda 31+3 üz bundan 5 gün önce 2 doz daha ciğer geliştirici yapıldı ne olur ne olmaz diye ve doktorum yıllık izine çıktı ve bayram giriyor araya birazcık gerginim 🤭
5858 Amin Allah razı olsun yarın doktora gidicem onuda bi sorayim bakalım
Yelizmsl
7+3 gebeyim 10 gün için de 3 kere çok hafif kanamam geldi doktora gittik herşey yolunda normal dedi kalp atışını da duyduk ama bu sabah yataktan kalkınca aniden sanki regl olurken hissettiğim şekilde kanamam geldi bozuk para büyüklüğü kadar iki gün sonra doktor randevum ama çok korkuyorum
Ozgebtn tedavi gördüm ben 10 gün KLOMEN kullandım 10. Gün sonunda OVİTRELLE (yumurta çatlatmak için) aşısı oldum. Ve normalde adetim 24 Temmuzda olacaktı fakat 2 gün öncesinde hafif lekelenmem oldu zaten normalde test yaptıracaktım, adet oldum sanıp cuma günü İçin doktorumla konuştum. Lekelenmemin olduğu gün kuzenimin zoruyla eczaneden 3 tane test aldım çift çizgiyi gördüm ☺️ Cuma günüde kan tahlili yaptırdım.
Sevaltopuz
Bende malesef öyle, ama Doktorlar birsey olmaz diyor anlamiyorum. Annemde iyi degil diyor , ki Annem 8 Cocuk Annesi. Kafam cok karisik
AsliSultan evet bide dediğin gibi başkaları onları ilgilendirmeyen şeylere müdahale ettikleri için can sıkıcı duryma geliyor☺️