• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

_9297_ karbonatlı şu yap temiz bir bezle dilinin üstünde dolandır

Yelizmsl 30+6 dayız ama geceden beri karnımın altında ara sıra sancı oluyo 5 10 saniye sonra geçiyo sebebi ne olabilir acaba

Merhaba Yeliz hanım. 10. Haftadayım geceleri ayaklarım çok yanıyor zar zor uyuyorum
Günde 1 saat yürüyorum ondan olabilirimi acaba ? 😕

@Yelizmsl merhaba bende size şunu sormak istiyorum. Ben yaklaşık 10 senedir bipolar duygu durum bozukluğu tedavisi görüyorum bekarlığımdan beri yani. Hamile olduğumu öğrenince ilaçları bıraktım tabi bebeğe riskli olduğunu söyledikleri için. Bekarken ilaç içmediğim dönemlerde de tetikleyici oluyordu Ve hastalığımda ilerliyordu. Aynı zamanda astım vardı hava kullanıyordum hamilelik öncesi. Şuan 27+4 günlük hamileyim. Doğum yaklaştıkça ister istemez doğum korkusu sardı, sürekli ağlıyorum artık rüyalarımda kendimi doğum yaparken görmeye başladım, etkileniyorum ve çok korkuyorum. Şuan doktorum normal veya Sezeryan gibi bişey söylemedi. Ama doktorum da bipolar hastası olduğumu ve astımım da olduğunu biliyor. Normal doğumun sağlıklı olduğunu biliyorum sağlıklı olan olsun diyorum ama bu korkularımdan dolayı da bi yandan yapamayacağımı düşünüyorum. Benim için hangisi iyi olur normal olursa nasıl bir süreç izlenir bi bilgim yok, sezeryan olursa nasıl olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Kusura bakmayın çok uzun oldu, ama konuşmaya ihtiyacım var 😞

Yelizmsl yada direk doktoruma mi gitmeliyim lütfen acil bişey söyleyin ilk gebeligim

Mrbalr ben 13 +4 haftaligim 2 gundur kahverengi akintim var ultrason muayenm guzel gecti ama kanmam devam ediyo neden olabilir acaba endiseliyim her lavaboya ciktigimda peceteye geliyo agrim faln da yok
    Bide 3 lu tarama testi ultrason mu kan testi mi 😊😊

Yelizmsl göbek ne zaman çıkıyor. 23+2 olduk daha yok. Sürekli soruyorlar evde bıraktım başına bişey gelmesin Diye diyorum ciddiye almıyorum artık ama. Bende merak ediyorum.

Yelizmsl 14 haftalık geleyim ikili test yaptırdım Yaşım 33 olduğu için ikili test sonucum riskli verilere göre riskli olduğu soylenildi. Huzursuz oldum yaptıran ve riskli oldugu söylenen hamilelik geçiren var mi ? Fetal test cikmis anne kani alınıyor ve teste gönderiliyor ama 15 gun sonra yanit gelecek. Suan huzursuzum

Merhaba ben farklı bir soru soracaktım spremler kadın vücudunda ilişkiden sonra kaç gün yaşıyor bir bilginiz varmı internette fazla bilgi var hepsi farklı birşey söylüyor siz biliyormusunuz işin bu kısmını 😊

Merhaba ☺️ 24.07.2020 tarihinde BetaHcg 433.3 çıkmıştı. 27.07.2020 tarihinde 1362 çıktı. Bugün gebeliğimin 20.günü (son adet takvimime göre) bir kaç kişi (hastanede çalışan/anestezi teknisyeni)/ Ne alaka demeyin annemde anestezi teknisyeni/ sonucumu görünce ikiz olabilir demiş 🙈 aklımı karıştırdı bu durum. Sizce olma ihtimali nedir ? ☺️ Doktorum senelik izne ayrıldığı için soramadım 🙈

Yelizmsl denizde kopek saldirdi, kopekden asiri korkdum ve stres gecirdim. Bir ruya gibiydi sanki. Bagirdim. Kopek isiran deildi evden kacmisdir. Bu bir travma gibi ola bilirmi bebeye? 14 haftalik😔

Yelizmsl merhaba sat a göre 34+5 günlük hamileyim doktorum 33+ 1 dedi bu ikinci sezaryenim olacak kaçıncı haftada alır acaba doğuma sat a göre mi alır ultrasona göre mi alır

Byzyvz benim arkadaşımında değerleri senin gibi böyle birden artmıştı ikiz sandık ama tek bebiş çıktı sonradan 🥰 ikiz mi istersin ? 😍

Yelizmsl merhaba , ult ac dedikleri sey 27 haftalık cıktı ben ise 29 haftalık gebryim nasıl oluyor sorun olur mu

Gamssee bana da beta hcg değerim düşük çıktı diye dış gebelik olabilir dediler başka hastaneye gittim alttan bakıldı keseyi gördük. Hiç bir şey olmadı canım korkma 😘