Yelizmsl ben ikili ulturosonu yaptırmadım şuan 14 haftalık hamileyim herhangibi bir sıkıntı yasarmiyim
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Merhaba lütfen bana da cevap verir misiniz? Covid 19 testim pozitif doğumuma 8 gün var. 14 gün karantinadayım. Beni normal doğuma alırlar mı? Bebeğimi bana verirler mi? Hastanede mi tutarlar gözlem altında eve mi yollarlar? Lütfen yardımcı olun kafam allak bullak çok tedirginim 😔
Yelizmsl 35+2 bebeğim tersmiş dönmesi için ne yapabilirim
İyi geceler hamile olup olmadığım kesin degil ben bı saatt önce karnıma ağrı girdi elim ayağım buz gibi oldu titreme geldi moralim bozuktu yeni yeni ısınıyor elim ayağım doktora gitmedim de test şimdi yapsam olurmu bu olay üstüne olurmu sabah ona göre doktora gidicem
Benimde 39+3 gunluk ama bir haftadir agrim cok oluyo kasik bolgeme vede altan bicak batar gibi oluyo sanki bisey cikicak gibi icimden surekli ama acilmam vs yok bi iki kez sanci goruldu bide bebegin hareletleride skntili cikti napabilirim bende
Iyi aksamlar 29+2 haftalık hamileyim hic tetanoz aşısı olmadım bu hafta olsam sıkıntı olur mu en gec kacinca haftaya kadar olunabilir
Zeynep14 sancın varsa ara doktorunu suyun geldiyse hiç durma git hastaneye
Yelizmsl merhaba ben hem devlet hem özelde takipliyim plesenta previa marjinalim özel direk sezeryan diyor normal riskli kanamadan sebep dedi devlete yönlendirdi şimdi zeynep kamile gidiyorum ama orası da hiç riskli gibi bakmıyor sanki soruyorum normal mi sezeryan mı olurum diye son ana kadar belli olmaz diyor şimdi korkmaya başladım acaba devlet beni normale alıp risk durumuna göre sonradan sezeryana aniden çevirir mi prosedür nasıl olur sizce?
Yelizmsl
34 haftalık hamileyim doktor bebeğin başı aşağıda dedi konumu çok iyi doğum için dedi ve karnım düşmeye başladı eğer çatı da uygunsa normal düşünüyorum haftasını tamamlamadan gelme ihtimali var mıdır? bir de aşağıda aşırı derecede ağırlık hissediyorum sanırım başından dolayı yürürken bile baskı yapıyor uzun süreli yürüyüş yapamıyorum.
2020ARALIK
Hala nefes darlığı devam ediyor mu, ben magnezyum kullanmaya baslayinca kurtuldum kalp sıkışması ve nefes darligindan
Berilce23 bence çok diretme doktorunu dinlemelisin. Ultrason da belli oluyor öyle bi durum da diye biliyorum.
Yelizmsl merhba 8 haftalığım kese üzerinde küçük iki tane kanamam var bir sıkıntı olur mu acaba
Hocam kabızlık problemim var 12 haftalık Hamileyim kayısı yiyorum su içiyorum hiç bir faydası yok ve fazla ıkınıyorum bi zararı olur mu ? Korkuyorum da ama elimde değil ıkınıyorum ..
Yelizmsl en çok.merak ettiğim şuan benim ikinci gebeliğim 21 haftalık ve ilk doğumum bir ay erken oldu ameliyet ile oldu size iki sorum olacak birincisi ameliyat yerim ara ara çok acıyor içerden sanki ikiye ayrılıyor gibi hissediyorum acaba karnım büyüdüğü için mi oluyor acilar ikincisi sorumda ameliyat da belden uyuşmak yada uyumayı doktorlarmi karar veriyor hastalarmi belden uyuşmak istiyorum çoğu kişi doktorlar belden yapmıyor uyutuyorlar dediler bende uyumak istemiyorum uyumaktan korkuyorum ameliyat esnasında ?