Gebegunlugu Doktoruna sormadan alma ben şimdi sana bişey dicem onları al ramam mı bayrama kadar da hergun ye.Muz ve sade maden suyu günde bir tane ikisinide tüket.Magnezyum içeriyor ikiside en azından takviye etmiş olursun.bi zararı olmaz merak etme muz kabız yapabilir sabah aç karnına zeytinyağı iç sıcak suya katarak
14 haftada hissetme gibi . TEKME değil yanliz
Gebegunlugu ilk gebeligim olduğu için her belirtidir doktora gittim doktorun kafasını yedim bilmediğim şey kalmadı kadın doğum doktoru olabilirim 😆😆 bunlar bana doktorumun söylediği doğru bilgiler emin olmasam yazmam canım
ecembugra53
2 3 hafta sonra.
yamacalimoms benim ilk gebeligm kalp durması sonucu sonlandirildi bu ikinci hamilelgim ve inan ki çok korkuttun cnm beni napicam bilmiyorm ya kötü birşey olurmu ya bi an kendimi pskolojkmen kötü hissetm bide evde yanlizim sürekli tansiyonuma ve bebegin kalp atisina bakıyorum panik atagm tutu
Gebegunlugu cnm 14 haftalık bebek daha çok küçük ben şuan 24+1im yer değiştiğini hissediyorum ama göremiyorum ve bütün gün izliyorum harakrtlerini takip ediyorum.
Gebegunlugu Korkma kuzum ben sadece doğru olanı söyledim önlem al diye muzla maden suyu al kendine düzenli olarak ye gecicek benimde öyleydi 27 haftalık oldum bile ben korkma.bisey olmaz önlem al sadece ondan ısrar ettim
Gebegunlugu
Sağlık ocağına git ebeyle görüş oda yardımcı olud
yamacalimoms zaten bütün şikayetlerimi gidince soylicem kuzum suanda bu durum devam ettiği icin korkuyorm kanrimin içi midem bu tuhaf bende sanıyodumki karin büyüyor mideyi daraltiyor
Gebegunlugu Eğer için rahat değilse git al magnezyum eczaneden bir yan etkisi yok her güneye öneriliyor internetten oku canım
yamacalimoms gebeye*
Gebegunlugu bend e 14. Haftamdayım düşük riski yüzünden sürekli yatıyorum. Bende hissediyorum. Değerlerimin hepside normal. Doktoruma sordum sürekli yatıyosun ve zayıfsın ona konsantre olduğun için hissedebilirsin dedi magnezyum zararlı değildir belki ama doktoruna sormadan alma derim sonuçta nekadar zararsızda olsa ilaç.
Busraulku cnm seninde karnının içi böyle sanki dalganyormu bir tuhaf bir his oluşuyor mu anlamadim bu haftaya girdim başladı acaba diyorum karin kaslarimi genişliyor bağırsakları ve mideyi daraltiyor
Suude cnm bnmde öyle olmuştu dedin bnm belirtileri yaşadinmi gerçekten gaz falanmidir resmen karnimin içi bir tuhaf ya dalgalanma gbi korkuyorm hissetme değilse bu ne kasılma dan korkuyorm erken henüz
Gebegunlugu aynen göbek deliğinin altında doktorun ultrasonla baktığı yerlerde böyle sanki bi yumru var sabit bir yerde dönüyo gibi çok tuhaf birşey anlayamıyorumda. ilk 1 hafta önce hissettim. Gazdır dedim ama gaz gezer bağırsaktır dedim oda gezer ve okadr uzunda sürmez. Sonra kontrolde doktoruma sordum olabilr dedi. Hatta yan yattığımda elimi gibeğimin altına koyuyorum hafif hafif dokunma hissediyorum. Genelde kahvaltıdan ve akşam yemeğinden sonra oluyor.
Gebegunlugu dediğim gibi insan korkuyor tabi ama benim tüm değerlerim normal çok şükür. Kanamam olmuştu ama onun haricinde kasılma falan sıkıntısı yokmuş.
Gebegunlugu çok erken ☺️ Ben 20. Haftada emin olamadım ama 21. Haftada Net hissettim 🤣 artık durmuyor
Gebegunlugu
Cnö ben kendim öyle olduğum için diyorum. Belki senin etmiştir. Bnmki kız. Kız erkek haraketleri farklı oluyormuş. Benim şuan 24. Haftada ve hiç durmuyor. Biraz daha sabret. Sonra canın bile acıyacak haraketlerinden. İçin rahat olsun
Suude yok cnm hissetme dgl kasılma dan korkuyorm kendini şişirip bırakıyor kasiliyor cok erken bu haftada
Busraulku canım doppler aletim var onunla kalp atisina bakıyorum 14 haftada 137 atıyor normalmi
Gebegunlugu doppleri nerden buldunuz