• Gebelik
  • 14 haftada hissetme gibi . TEKME değil yanliz

döndüğünü ve birden sol tarafta toplandığını görüyorum resmen ama henüz tekme yok sadece hissediyorum ve karnım ve midemin içi çok tuhaf oluyor sanki karnım düşüyormuş gibi bu his tam döndüğünde oluyor ve toplanıp sertlestiginde oluyor içim bi hoş oluyor resmen zayifim bu arada 👀

Gebegunlugu
    Çok zor ama %1ihtimal. Gaz frlandır o. Bnmde öyle olmuştu. Ama değilmiş. Harakrtlerini daha iyi hissedince aradaki farkı anlarsın. 2 3 hafta sonra başlar.

Gebegunlugu canım ben de 14 teyim senin gibi ben de öyle düşünüyorum bazen hareket zannediyorum ama bağırsak hareketi bence çünkü herkes imkansız 20 den önce diyorlar bi de ilk gebeliğim

Gebegunlugu Aynısını dün gece ben de yaşadım 13+3 şuan sol yanıma dönük uzanırken sırtüstü döndüm ve sanki bi top varmışta o kaymış gibi hissettim genelde hep sol tarafımda bi sertlik var sağ tarafıma göre sonra tekrar denedim ama olmadı ben de zayıf bi insanım burda da hep en erken 16. haftalarda hissedildiğini okumuştum çok erken geldi o yüzden ama bilemedim de olabilir mi acaba 😌😅

Gebegunlugu benim 4.gebeliğim 12 haftada hissettim ilk daha sonra haftada 1 kere 2 günde 1 kere devam etti 18+3den sonra hergün hissettim bebektir o kuzeniminde ilk bebeği 12.haftada hissetti hatta kontrol olurken hissetti dr söyledi evet dedi dr hareket ediyor şuan dedi ☺

valla daha önce bağırsakların öyle şiştigini sertlestigini hic farketmemiştm kesinkikle o bebek resmen içim bir hoş oluyor gözlerimle görüyorum döndüğü ve sistigi zaman bide benim ki 1 hafta önden gidiyor 15 hafta

Suude ama bu hissiyatm yeni başladı cnm gözlerimle görüyorum donerken şişirdigini sertlestigini bagirsak yanlar da olmazmi sol rahim sertleşiyor resmen ve içim gidiyor

Bahriye06 hareket ettiğini hissetmiyorum canım sadece döndüğünü ve donerken şiştigini farkediyorum bayağı sertlesiyor büyüyor sol taraf 😁

Gebegunlugu sonuçta bebeğin Hareketi o işte😅 bazı bebekler döner kayar bazı bebekler hep tekme atar o şekilde hareketleri hissedilir ☺

Gebegunlugu hissedebilirsin bende doktora dediğim zaman evet hissedebilirsin demişti ve o zaman erkek kesin dedim ve öyle de oldu.erkek bebekler erken hareket ediyor.birde kendi vücudunuzu iyi tanıyorsunuz hissetmeniz çok normal.

Gebegunlugu buraya çok yanlış şeyler yazıyorlar magnezyum eksikliğinden dolayı rahimin kasılıyor hemen doktoruna söyle.Erken doğum riski olur yoksa ben sana soyliyim.Ayni şeyi yaşadım aa cocuk falan diye cok sevinmiştim meğer rahimim kasılıyormus.Tek tarafa toplanıyordu ara ara.Magnezyum eksikliği hemen doktoruna görün.Cocuk falan değil o

Muhabbat kaç haftalikti hatırlamıyorum 14 15 lerdeydim sanırım haftası önemli değil kasılma tarzında yumrular oluşuyorsa erken doğum riski oluyor

Gebegunlugu Doktorunu ara şöyle magnezyum yazsın bi zararı yok bayrama kadar bekleme eczanede satılıyor toz şeklinde ara doktorunu hemen danış git al benim kasılmalarım öyle durdu anca

yamacalimoms mideme baskı veriyor ve böyle karnımn içi çok tuhaf bir his hale geliyor çarpıntı oluyor sonra kalbimde ve bir tarafa toplaniyor