• Gebelik
  • 14 haftada hissetme gibi . TEKME değil yanliz

Gebegunlugu dediğim gibi insan korkuyor tabi ama benim tüm değerlerim normal çok şükür. Kanamam olmuştu ama onun haricinde kasılma falan sıkıntısı yokmuş.

Gebegunlugu
    Cnö ben kendim öyle olduğum için diyorum. Belki senin etmiştir. Bnmki kız. Kız erkek haraketleri farklı oluyormuş. Benim şuan 24. Haftada ve hiç durmuyor. Biraz daha sabret. Sonra canın bile acıyacak haraketlerinden. İçin rahat olsun

Suude yok cnm hissetme dgl kasılma dan korkuyorm kendini şişirip bırakıyor kasiliyor cok erken bu haftada

Gebegunlugu canım seni tanımıyorum şahsen ne yaşadığını falan daha önceden bilemem ama bu yaptığın ne sana ne de bebeğe yararı yok.Surekli kalp atışını dinlemek kalp atışı normal mi diye sormak normal bişey değil.Biraz tevekkül et Allah’a bırak düşün ki şuan kalbi durdu ve bunu farkettin ne yapabilirsin? Elinden bişey gelecek mi seni üzmek için yazmıyorum ama psikolojik olarak kendini rahatlat lütfen bu şekilde bir hamilelik sana da zarar bebeğe de

icegul sol tarafıma yatınca yada sırt üstü yatınca çok hareketleniyor kuzum maşallah ☺