• Gebelik
  • Hamileyken denize girmek istiyorum

cgelmas evet yüzümü de güneş kremsiz çıkmam zaten dediğim gibi herkesin cildi teni farklı bir de benim yüzümden lekeniz olursa üzülürüm

yamacalimoms ben girdim defalarca hatta geçen hafta 10 günlüğüne yazlıktaydık hiçbir sorun olmadı sadece ıslak mayoyla çok fazla durmamaya dikkat ettim

Ben çok defa girdim canım birsey olmadı.

Ozgee25 canım doktorun havuz hakkında yasaklama gibi bisey demedi mi genelde çünkü havuza giremeye izin vermiyolar bende gidicem henüz sormadım doktora ama havuza girilir mi bu meraklarım arasında ☺

yamacalimoms Valla ben girdim bişey olmadı sadece kaslarımı çalıştırdığım için oda ben fazla yürüyemiyodum ağrıyodu sol bacağım ogünden sonra bacaklarım açıldı

Ozgee25 ay yok merak etmeyin 5 dkka ya açıyorum ya açmıyorum yüzümü kapatıyorum en iyi kremi kullanıyorum bronzlaştırıcımda da 50 faktör var 😇

Betul5352 canım benim ben genel olarak yüzmeyi sordum havuz veya deniz diye sormadım faydalı olacağını söyledi. Havuz için de çok az kişi giren iyi dezenfekte edildiğini bildiğim bir havuz olduğu için içim rahat. Sen de için rahat edecekse girmelisin bence

yamacalimoms erken saatlerde tenha yerlerde girebilrsin. Ben girdim herhangi bişi yaşamadım 31haftalık hamileyim. Eşimin ilk izin gününde gene gidicem. Çok rahatlıyorum gevşiyorum

Ozgee25 kaç saat kalıyorsunuz peki güneşte🙈 kusura bakmayın çok soru sordum size ama ben de daha 8 haftadayım güneslenmek bronzlaşmak istiyorum az da olsa 🙈

yamacalimoms 23 haftalık hamileyim tatilden yeni geldik doktorum deniz temiz ise girebilirsin dedi. Birde denizden cikinca kiyafetlerinizi üstünüzde kurutmayin yaninizda yedek olsun kabin falan varsa degistirin doktorum bana oyle demisti bende öyle yaptım

yamacalimoms Birde denizde çok ani hareketlerden kaçının cok fazla güneşte kalmayın tansiyonunuz düşebilir.