yamacalimoms Memnun kalırsın inşallah 😍
Hamileyken denize girmek istiyorum
Ben yarın yüzüyor olacağım inşallah 🏊♀️
yamacalimoms hadi yaa çok geçmiş olsun. İnşaAllah ben bi sıkıntı yaşamam
- Düzenlendi
yamacalimoms ben girdim defalarca hatta geçen hafta 10 günlüğüne yazlıktaydık hiçbir sorun olmadı sadece ıslak mayoyla çok fazla durmamaya dikkat ettim
gulumse0611 bu dönemde nasıl acilicaksa okullar oda bir hayret konusu kimsenin gondericegini felan sanmıyorum
Elifyasminhazal orası da belli değil tabi idari iznin devam etmesi şuan tek isteğim yoksa zor sıcakta olucak o vakitlerde mardin
gulumse0611 evet çok zor birde çok duyarsizlar umurlarinda değil adamların çok zor olucak senin açından ben dönmeyi pek düşünmüyorum
Ben çok defa girdim canım birsey olmadı.
Elifyasminhazal inşallah idari izin olursa bende dönmicem sonra zaten doğum izni 🤗
Ozgee25 canım doktorun havuz hakkında yasaklama gibi bisey demedi mi genelde çünkü havuza giremeye izin vermiyolar bende gidicem henüz sormadım doktora ama havuza girilir mi bu meraklarım arasında ☺
yamacalimoms Valla ben girdim bişey olmadı sadece kaslarımı çalıştırdığım için oda ben fazla yürüyemiyodum ağrıyodu sol bacağım ogünden sonra bacaklarım açıldı
gulumse0611 evet sonrası mutlu son 🤗
yamacalimoms erken saatlerde tenha yerlerde girebilrsin. Ben girdim herhangi bişi yaşamadım 31haftalık hamileyim. Eşimin ilk izin gününde gene gidicem. Çok rahatlıyorum gevşiyorum
yamacalimoms 23 haftalık hamileyim tatilden yeni geldik doktorum deniz temiz ise girebilirsin dedi. Birde denizden cikinca kiyafetlerinizi üstünüzde kurutmayin yaninizda yedek olsun kabin falan varsa degistirin doktorum bana oyle demisti bende öyle yaptım
yamacalimoms Birde denizde çok ani hareketlerden kaçının cok fazla güneşte kalmayın tansiyonunuz düşebilir.