gulumse0611 Elifyasminhazal evet çoktu şimdi de artmış bn dönmicem bişey çıkmazsa bnde mardinde öğretmenim idari izin kullanıcam devam ederse inşallah eşler mecbur çalşcak
Elifyasminhazal gulumse0611 bu dönemde nasıl acilicaksa okullar oda bir hayret konusu kimsenin gondericegini felan sanmıyorum
Defneada yamacalimoms gir canım. Çıkınca ıslak kalma kuru temiz bi mayo giy güneşlen mis gibi hiçbir şey olmaz
Tuagca Gir istedigin kadar ben doktoruma sordum hamilelikte yuzmeden iyi spor yok dedi sabah ve aksam saatlerinde 1 saat yüzüyorum ben 23. Haftam. Inan ki yuzmek hamileyken yürümekten daha kolay . Bu yazi bolca yuzerek bitirecegim ben
Tuagca yamacalimoms mayonu islak tutma sadece . Bi kere mecburen kaldi benim çok kasık ağrısı oluyor.
Yaseminakkoyunk yamacalimoms bir hevesle gittim anca bacaklarımı sokup çıktım içim rahat etmedi böyle tuhaf oldum 32 haftalığım kimisi doğumunu başlatır diyor kimisi enfeksiyon kaparsın diyor ama deniz kendini temizliyor ayrıca tuzlu su herkese iyi gelir dinen de sağlık açısından da suya girmek çok iyi olduğunu duydum doktorun gir dediyse gir insan bence rahatlar ben giremedim korktum açık olduğun için söylüyorum çıktıktan sonra hemen üstünü ve iç çamaşırlarını kuru giyin ki üşütme 😌
Elif010 yamacalimoms Eşimin görevinden dolayı Ankara’da yaşıyorum doktorum orda Balıkesir merkezdenim ben geldiğimde tülin Kahveci ve araştırma hastanesinde Mine hanıma gidiyorum eşim göreve gidince uzun kaldığım zaman 💕
Elif010 yamacalimoms Yok vallaha hiç gitmedim o hastaneye doğumu da Ankara’da yapacağım için sormadım bile 💁 Arayınca yardımcı olurlar aslında vermiyorlar mı fiyat
yamacalimoms Elif010 Bilmiyorum ya gitmedim hiç daha ama orda istiyorum doğumu Edremit’te devlet hastanesi berbat cidden
Elif010 yamacalimoms Evet devlet maalesef 🤦🏻♀️ Bence bir ara gelmeye vaktim yok vs de söylemezlerse ama bence söylerler ☺️