AyaYlmazYldrm maşallah nasıl beslendin peki özel olarak dikkat ettiğim birşey varmiydi
Yüksek kilo ile hamile kalan arkadaşlar
Miniginannesiiii1111 masallah şeker çikmasa daha da güzel olurdu ama sağlık olsun inşallah sağ salim. Bir avaaz da kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Mommy_1989 anladım canım çok teşekkür ederim 🙏
Gmzbkr oh maşallah siz çok şanslısınız hem boy hem kıllı aavantaji var
Tugbax68 Dimi amin inşallah fazla almayız y sağlık açısından
Beklenenmucizem maşallah valla darısı başıma
hulyaca bebek son. Haftalarda daha dda hızlı büyüyor ya sanırım ondan
Yineyenidenanne benimde tansiyon çıktı zaten o da kötu sağ salim kucağımiza alalım hepimiz insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️
Yineyenidenanne ilk hamileligimde 107 ile hamile kaldm 89la dogumdan ciktim 9 ay boyunca kustum diyetisyene ihtiyac olmadi :)
Suan 33 haftalik hamileyim 105le hamile kaldm 103um an itibariyle, diyetisyene gitmedm sadece abartmadm normal yasama devam ettim bjde kizim var 20 aylk onun pesinde kosuncs kilo almak imkansiz :)
Yineyenidenanne benim ilk doktorum sağolsun tek takıldığı nokta kiloydu yani ilk gebelikte onu diisnda ultrasonda bile cinsiyete zor zahmet baktı 17 haftada onuda göremedim dedi anlamıyorum bazılarını sen boşver canım testlerini tahlillerin zamanında ihmal etme bir problemin çıkmaz inşallah pozitif düşün herşey çok güzel olur 🙏🙋
Miniginannesiiii1111 ayy inşallah
Rabbim korusun 🙏
Ruyaaa oyy masallah ya ben birinci gebeliğim de 5.5 ay küstüm onda bile veremedim çok şükür bunda kusmam yok çünkü gerçekten çok Zor bir eylem bunda kusmam da yok bakalım nasıl olacak
Yineyenidenanne 82 kiloyla hamile kaldım, 87 kilo ile doğuma girdim geçtiğimiz pazartesi. Şu an bir haftada 83’e düştüm. Diyetisyene gitmedim çünkü şeker ve yüksek tansiyon için diyet yapıyordum zaten. Şekerli, tuzlu ve yoğun karbonhidratlı beslenmediğim için kilo fazla almadım
Siyahkelebek Anladım teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun bebisiniz sağlıkla büyüsün inşallah 🙏
Yineyenidenanne amimn darısı isteyen herkese 🥰
100 kıloyla tupbebek tedavısıyle hamıle kaldım bulantıdan 6kılo verdım 35+1haftadayım 15kılo almısım sonaylarda alınıyor
Yineyenidenanne 76ile hamile kaldım şuan 32+2 95kilo oldu sanırım belkide geçti☹️
Yineyenidenanne ben 96 ıle hamıle kaldım 99 u gordum en fazla sonrasında dıyetle 97 ye dustum tekrar bebek grlışımı gayet yolunda 37. Haftamızdayız
Ben de iş temposu dolayısıyla hayatımın en yüksek kilosundayken hamile kaldım. İlk 22 haftada 5 kilo aldım. O hafta Riskli bir gebeliğim oluştu ve doktorum istirahat verdi son 4 haftada da sürekli yattığım için 5 kilo daha almışım.26.haftama toplam 10 kilo alarak girdim boyum 176 ama doğuma kadar 3’lü rakamları göreceğim diye epey korkuyorum.😔
Yineyenidenanne 123 kilo ile hamile kalip 140 kilo ile dogum yaptım