Csnsu süper darisi bana olsun inşallah 😇
Yüksek kilo ile hamile kalan arkadaşlar
Yineyenidenanne amin işh canım bnm 🐣🤰🏻
104 ile hamile kaldım 15+5 im 92 kiloyum ilk basta mide bulantısı ishal derken 12 kılo verdim simdi yemeye basladım insallah fazla almam
Yineyenidenanne 170 boyum var 49 kiloyla hamile kaldım,63 kiloyum :))))
Yineyenidenanne dev gibi gözükmek dışında az biraz kurtarıyor işte 🙄
Eserekliruhalim kusma ve mide bulantisi vardi
Yineyenidenanne canım ben ilk gebeligimde de aynı kiloda kalmıştım erken doğum oldu kaybettik idrar yolu enfeksiyonu sebeb oldu ama doktor hiç doguramazsin filn demedi norml dogurdum hiç problemsiz ama şimdiki gebeligimde de aynı kiloda kaldım ama kilo almadım dedim gibi ekstra ama bunda doktor çatı muayensi den sonra bebek iri olursa normal riskli olur knali atlayaamz dedi zorunli sezeryan kararı aldık kilodan dolayı bir risk gormedier hiç sadece şeker tansiyon çıkarsa diye korktu doktorum onlarda çok şükür hep normal çıktı senin klonda çok değil yani engel olucak durumun yok dhqa doğrusu içini rahat tut
Yineyenidenanne yok almadım
Yineyenidenanne yani iyi sanırım hiç vermedim istidat etme gibi bir durumum olmadığı için ama inşallah bundan sonra da az alırım🥺
Yineyenidenanne Ben şimdiden sonra korkuyorum. Salı günü 33.haftaya gireceğiz. Sonuna kadar kaç alırım acaba. 😬Herkes sonunda çok alırsın diyor 🙊
Yineyenidenanne merhaba insallah daha fazla almadan bitiririz kilolu olmakta cok zorluyor hem hamilelik hem diger bebek cabuk yoruluyor ve nefes darligi cekiyorum
Yineyenidenanne merhaba. 82 kiloyla hamile kaldım boyum 1.65 şu anda 33. Haftadayız ve 91 kilo oldum. diyetisyene gitmedim, yediklerime dikkat etmedim, ilk hamileliğim gönlümce geçireceğim dedim ve doktorum kilomdan oldukça memnun, şeker sorunu yaşamadım, bebeğimin gelişimi bir hafta önden gidiyor. 🙏🏻💙
Yineyenidenanne 3 ana 3 ara öğün yapıyorum. Sabah yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık ve 1 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği. Öğlen sebze yemeği yanında yoğurt ya da salata. Akşam da et yemeği çorba salata ya da salata. Ara öğünlerde de meyve/ ceviz ve süt ya da yoğurt. Meyve porsiyonları önemli internetten şeker hastaları için miktarlara bakıyorum.
Yineyenidenanne evet vla cnm. Hiç siskinligimde olmadı ödem filan
Giiiiiz inşallah 😇
Merveee07 Canım benim basın sağolsun cenete seni bekleyen bir melek göndermişsin.Ay inşallah ya valla ilk dogumdda dojtoirum öyle diyince aklıma takılmıyor değil benim doktor kiloyu pek sevmiyor ondan sanırım
Sevval_nur masallah valla dengesiz. Olmasa daha da iyi olur da.
AyaYlmazYldrm maşallah nasıl beslendin peki özel olarak dikkat ettiğim birşey varmiydi
Miniginannesiiii1111 masallah şeker çikmasa daha da güzel olurdu ama sağlık olsun inşallah sağ salim. Bir avaaz da kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Mommy_1989 anladım canım çok teşekkür ederim 🙏