Mucizem bende 39haftamdayım. Hep ağda kullandım. Bı zararını görmedim.

Mucizem ilk aylarda gitme bence çnkü istemsiz kasılmalar oluyor ağda sırasında.o'da bebeğe zarar verebilir

Mucizem cnm benm 18 haftaya kadar hep ağda yaptrdm bi zararını görmedm ama çok gerginleştğm için ve gebelğmde kanama problemim olduğu içn doktorum ağdayı önermiyo artk jilet veya epilatörün jilet gbi kesen ucu var onunla temzlen dedi bende öyle devam ediorm arttı biraz ama canı sağolsun oğluşun

Mucizem ben yaptrdm hep sorun yaşamamştm yinede kafana çok takıosan doktoruna danış rahat edersin ☺ Bende kanama olmasa gergnlk olmasa devam edrdm ama şans işte

Mucizem 32. Haftamdayım ağda yapıyorum kendim ama artık zorlanıyorum göbek büyüdüğünden. Nasıl olacak bilmiyorum ayna ile mi denesem diyorum o da zor olacak gibi 😣 jilet vurmak istemiyorum lazerle azalttığımdan. Ama son çare o olacak gibi. Prensesimin canı sağolsun artık yine giderim lazere napayım.

[bilinmeyen] bende öyle kasılma olmadı

Kızlar bende 33. Haftamdayım jilet hiç kullanmadım bulaşmak da istemiyorum hiç gönlüm el vermedi açıkçası 😂 aynayı aldım karşıma eldivenle 10 dakika da finito deneyin derim 👍🏼

Hrp agda taptım devam ediyorm bir sorun olcagını sanmıyorm doktora danıştım devam edebilecgimi söyledi