Esma1290 aynen içiyorum çok şükür şimdilik üçer litre içmeye çalışıyorum
Yüksek kilo ile hamile kalan arkadaşlar
DiplomaliEvHanimi cnm ben tüm hamilelik boyunca 2 kilo aldım daha almamışım vla şimdi 35im
115 ile başladım bende gebelige su an 24+2 deyiz 113.4 um cok almadan tamamlarim ins. Gerci diger gebeligimde 110 ile baslayip 110.7 ile dogum yapmistim ilk uc ayda 5 kilo verip sadece verdigimi almistim 40im ciktindada 15 kilo gitmisti tabi koruyabilseydim iyi olacakti ama koruyamadim🙈
Beklenenmucizem ne güzel peki nasıl hareket ettin hamilelik boyunca kilo almamak için neler yaptı
Ezgim ya herhalde genelde yüksek kilolular çok kilo almıyor geldi zayıflar çok kilo alıyor diye düşünüyorum
1.74 boyum 79 kilo ile hamile kaldım. 9 haftalık hamileyim henüz kilo almadım. Umarım az alırız☺️
DiplomaliEvHanimi bencede oyle ziraa ilk gebeligimde 85 ile hamile kalip 100 ile doguma gitmistim 🙈
170 boy 74.5 la hamile kaldim. Ilk 3 ayda 5 kilo verdim. Suan 24. Haftamdayim ve 75.5 kiloyum iyi mi sizce ?
DiplomaliEvHanimi vla cnm ev işlemi hep yapıyorum yani yardım edenim yok. Ama yemek konusunda asla kendi düzenini değiştirmesin canım ne istediyse yedim vla
- Düzenlendi
Beklenenmucizem bende oyle facefood da yedim kzartmada. Abartmadan haftada 1.2 bence zarari yok
Yineyenidenanne 89 la kaldım 91,7 cıkıorum 33 haftalık oldum ☺️Bnce sanırm ıyı gıdıyorum
DiplomaliEvHanimi vala cnm ben hergin de cips çikolata ne bulsam yiyom doğrusu 😊
Merveee07 ya benim de ikinci gebeliğim birinciye 30 kg almıştım 10 kg kalmıştı ya üne koymak istemiyorum doguramam diye korkuyorum çünkü ilk gebeligimde daha fazla kilo alma demişti de benim boyum 1.60 kilom şuan 78
Mhtpctn ya benim de ikinci gebeliğim birinciye 30 kg almıştım 10 kg kalmıştı ya üne koymak istemiyorum doguramam diye korkuyorum çünkü ilk gebeligimde daha fazla kilo alma demişti de benim boyum 1.60 kilom şuan 78 ama sizin masallah boyunuz çok iyi
Tugbax68 merhaba yazan annelerimiz den kilo olarak en yakın sizsiniz bana benimde 2 yaşında bir bir oğlum var şuan 17 haftadayim ve +4 kg aldım 😔
Merveatay olabilir bende meyveleri çok seviyorum birde önümüz bayram bakalım nasıl gecicek kilo olarak 🤔
Ahsend49 maşallah sizin boyunuz kurtarır ama kiloyu
hulyaca masallah valla ben 12 ya da 15 kg la gebeliği tamamlaya bilirsem sevineceğim
Beklenenmucizem ya süper nasıl bu kadar az aldınız o iki kg yarısı da çocuktur zaten