Boyum 163, 77.5 ile hamile kaldim.. hic kusma yasamadigim icin ilk zamanlar kilo veremedim.. suan 26+2 deyim sabah 80.8 geldim.. henuz 3.3 kg aldim. Yuruyus yapmaya bol su icmeye ve hazir paketli gida tuketmemeye calisiorum..

Mrcefe inşallah sağlıkla kucağına alırsın olsun yine de çok kötü değil onbeş kilo

tubiki bende kusma yasamadigim için almaktan korkuyorum inslalah fazla almayız 18 haftaligim şuana kadar 2 kg almıştım bile 😔

Busraer gayet güzel bence valla ben birinci gebeligimde 30 kg alınca korkuyorum yine fazla alırım diye

Ftmnrr ohh masallah valla bende randevu aldım diyetisyene sağlık ocağındaki ebem de al dedi

1.71 boyum 113 kilo ile hamile kaldım 14+0 su an. 1 kilo verdim hatta kilo almadım. ilk 3 ayda kilo alırsın dedi doktor diyetisyen dedi ama ben gitmedim zaten ağır şeyler yiyemiyorum,ekmek, yemek hiç bir şeyi midem kabul etmiyor. yoğurt süt kuruyemiş ve zaten vitamin haplarımı kullanıyorum 😊 va gayet sağlıklı şuan 😍

zeyzey95 varsa bi bu işin sırrı dinlemeye açığım fazla kiloyla hamile kalmıyorum ama hamilelik sonunda fazla kilo oluyo maalesef😆

ecesnm masallah valla ben meyve çok seviyorum ya sanırım onunayarini kaçırıyorum hava da çok sıcak soğuk soğuk çok iyi gidiyor

prensesim35 valla günde iki öğün yiyorum ben kahvaltıda çok yediysem akşam az yiyorum bazen akşam yemek yerine karpuzla falan geçiştiriyorum kalori dengesi oluyor galiba 😂 hamileyim diye çok yemiyorum hamile olmadan nasılsam öyle bazen geç uyanıyorum hiç kahvaltı yapmadan 4 gibi falan akşam yemeği yiyorum direk sonra TV izlerken falan da abur cubur yiyorum 😂😂

Csnsu yaa bu gerçek mi nasıl almamayı başardınız ben de 87 ile hamile kaldım şuan 9. Haftada 91 çıktım sabah moralim aşırı bozuk 😭

Tsnckkk ilk zmnlar cok öğürüyodum kusmuyodum ama hersey kokuyodu su ıcerdım hep 😂 kanamamda vardı 4 ay boyunca ondan olblr