1.71 boyum 113 kilo ile hamile kaldım 14+0 su an. 1 kilo verdim hatta kilo almadım. ilk 3 ayda kilo alırsın dedi doktor diyetisyen dedi ama ben gitmedim zaten ağır şeyler yiyemiyorum,ekmek, yemek hiç bir şeyi midem kabul etmiyor. yoğurt süt kuruyemiş ve zaten vitamin haplarımı kullanıyorum 😊 va gayet sağlıklı şuan 😍
Yüksek kilo ile hamile kalan arkadaşlar
Yineyenidenanne ilk gebeliğim evet
zeyzey95 ay abur cubur yiyip nasıl kilo almadın ya bn ilk gebeliğimde öyle şeyler hiç yemedim 17 kilo aldım maşallah sana
prensesim35 bende bilmiyorum valla 😂
zeyzey95 varsa bi bu işin sırrı dinlemeye açığım fazla kiloyla hamile kalmıyorum ama hamilelik sonunda fazla kilo oluyo maalesef😆
ecesnm masallah valla ben meyve çok seviyorum ya sanırım onunayarini kaçırıyorum hava da çok sıcak soğuk soğuk çok iyi gidiyor
prensesim35 valla günde iki öğün yiyorum ben kahvaltıda çok yediysem akşam az yiyorum bazen akşam yemek yerine karpuzla falan geçiştiriyorum kalori dengesi oluyor galiba 😂 hamileyim diye çok yemiyorum hamile olmadan nasılsam öyle bazen geç uyanıyorum hiç kahvaltı yapmadan 4 gibi falan akşam yemeği yiyorum direk sonra TV izlerken falan da abur cubur yiyorum 😂😂
zeyzey95 bn sadece kahvaltı yapıyorum ve abur cubur yemiyorum anlamıyom su içsem yarıyor heralde
Yineyenidenanne kuzum vede normal dogurdum
Yineyenidenanne benimde boyum 170 97 ile başladım 94 e düştüm 20 haftalık olduk 97 im şu an bakalim m 😂 ilkinde 82 ile hamile kalıp 107 ile dogurmustum
2_bwbik ay hayırlısı ile inşallah az alırız ve sağlıklı doğum yapariz ya Allah’ım çok amin 🙏
Busraer masallah valla 🌹
Ezgim 114 kilo ile hamile kaldim ve cok endisheliyim. Diyetisyen destegi almayi dusunuyorum. Siz nasil besleniyorsunuz