Aralık ayında anne olacak olanlar😊
Bizde 6 aralık 😍 8 haftalığız ❤
Aralığın 17 tahminime göre 😊 6 haftaligiz 😍
Bn regliye gore 7 hafta ultrasona gore bebiş 6+1 😌 kalp atışlarını dun duyduk cok sukur dogum hayrlısyla aralık 12 gibi sanırım
4+6 bizim. Daha çok yeniyiz. Aralığın sonuna doğacak Allahın izniyle❤
Bendee ✋🏻
Gamze612 korkma ☺ Lekelenme olurmuş. Benimde başımdan geldi geçti. Ben fırsatını bulsam hergün ultr. Girerdim 😂😂
Allah nasip ederse insallah beennn 😍 Aralik basi insallah, 8+3 su an. 6 haftalikken ogrendim kese gorunuyordu, kalbini dinletmedi o hafta, kismetse yarin dinleyecegiz insallah 🙏🙏🙏
- Düzenlendi
Mervenazuur doktora gidicem randevu aldim ama bi yandan da korkuyorum ultrasonun bi zarari var midir bebege diye☹ Ben mumkun olsa eve bi alet alicam habire bakicam😬🙈
Benim de aralik ama son adet gunum 10 mart doktora en son cuma gunu gittigimde 4 haftalik dedi ve keseyi gorduk 🐣
4 haftalikken kese gorunen var mi acaba ? Birde 2 hafta sonra gel kalp atislarini duyariz bebegi de goruruz dedi doktorumuz
Bizde 8+4 haftalik 1aralık 🤗
Merhaba bende 4+6 da keseyi gördü alttan muayenede. Haftaya gidecem tekrar bebeği görürüz o zamana dedi inşallah🙏🏽🙏🏽 Allah herkese nasip etsin bebeklerini sağlıcakla
Bende aralık 5+6 da keseyide kalp atışını da duyduk.rabbim kucağımızaalmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah 😊😍