Tugcike canm kesede bebeği gördün müü benm de 13 ü ibşallah yakınız sennle ben 6 1 de kesede bebeği göremedim de bugün 6 6 yekrat gidicem bakalm

Bn regliye gore 7 hafta ultrasona gore bebiş 6+1 😌 kalp atışlarını dun duyduk cok sukur dogum hayrlısyla aralık 12 gibi sanırım

Allah nasip ederse insallah beennn 😍 Aralik basi insallah, 8+3 su an. 6 haftalikken ogrendim kese gorunuyordu, kalbini dinletmedi o hafta, kismetse yarin dinleyecegiz insallah 🙏🙏🙏

4 haftalikken kese gorunen var mi acaba ? Birde 2 hafta sonra gel kalp atislarini duyariz bebegi de goruruz dedi doktorumuz

Merhaba bende 4+6 da keseyi gördü alttan muayenede. Haftaya gidecem tekrar bebeği görürüz o zamana dedi inşallah🙏🏽🙏🏽 Allah herkese nasip etsin bebeklerini sağlıcakla

Nur_ay_ benim ultrasonda gördü 4 haftalık cok erken degil mi kese icin sizce doktor mu haftayı yanlış söyledi acaba

Bende aralık 5+6 da keseyide kalp atışını da duyduk.rabbim kucağımızaalmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah 😊😍

Gzmdrml canım son adet tarihin ilk günü ne zaman? Ona göre haftalığını söylüyorlar ama belki bi kaç gün geçtir senin hafta günün

Hurisss maşallah🙏🏽🙏🏽 Ben de duyarsam rahatlıcam inşallah. 2 mayısa da randevum 🙏🏽😊