Hurisss Bende aralık 5+6 da keseyide kalp atışını da duyduk.rabbim kucağımızaalmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah 😊😍
GokceGenc Hurisss maşallah bn 5. Haftada vajinalultrasonla gozuktu kese yukrdan gzkmesi zor dedi ztn doktrm iyi sizin hem gzkmuş hem kalp atışını duymuşsunuz maşallah
Nur_ay_ Gzmdrml canım son adet tarihin ilk günü ne zaman? Ona göre haftalığını söylüyorlar ama belki bi kaç gün geçtir senin hafta günün
Nur_ay_ Gzmdrml canım benim 15 mart. Senin fazladır 4 haftadan da gününü söylememiştir belki direk haftayı söylemiştir. Doktorlar az konuşur ya 😂 ben 17 nisan da gittim göründü işte alttan muayenede kese
Neroizm Bebegimi de keseyi de gordum kalp atisini duydum hepinize nasip olsun. Aralik basinda kavuscam fasulyeme insallah 💕
Nur_ay_ M3lt3m inşallah🙏🏽🙏🏽 Ben de haftaya gitcem tekrar. Hayırlısıyla sağ salim alırız bebeklerimizi 🌸🌸
Duyguuuu NurbanuErmisBayraktar 13 aralık inşallah. Dün doktora gittik kalp atışlarını duydum 6+6 haftalık bebeğim 😍
Duyguuuu Anneadayihazal ben 7. Haftayı bitiricem canım keseyide gordum bebeğide gordum kalp atisinida duydum 😊