zeyolin annelerin içine doğar bende hep erkek hissediyordum oğluşum olucak rüyam da bile erkek görmüştüm 💙🤰🏻 Sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin rabbim 🙏
Cinsiyetttttt ❤️❤️
zeyolin hadi hayrlisi olsun canim kacinci haftadaydin
DidemYldrm inşallah hepimizin yavruları sağlıkla sıhhatle gelsinn❤
bebisiminannesi 17+1 canım
zeyolin doktorun kesin olarak mi cinsiyeti soyledi canim yoksa benziyor mu dedi
DidemYldrm bende hep erkek hissediodum ve ruyamdada oyle gördüm oyle de olucak inşallah😊
bebisiminannesi ben erkek babası kız istiyordu bizde 😅 benimde oğluşum olucak rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım
bebisiminannesi kesin canım
zeyolin benim doktorum da oglunuz olacak hayrli olsun dedi ama ben yine de ayrintili ultrasonu mu beklesek hazirlik icin diyorum bilemedim yani😊
bebisiminannesi bizim 13. haftada erkeğe benzettiğinde hazırlık yapmayın demişti biz yine de yapmıştık şimdi pipisini gördük artık baya yaparız sanırım 🤣 zaten detaylıyada 2 hafta sonra giricem 🙂
Benim ikiz bebeklerim birini 11 haftada erkek olduğunu öğrendim yarın randevum var 15 haftalık olduk ikincisini merakla beklıyoruz ama cok heyecanlıyım 🙈☺☺
Bizimde eylül dogumumz insllh ben geçen hafta öğrendim oğlum olacak hayırlısıyla inslhh🙏🙏
Galiba eylül ve ekim Doğumları hep erkek ☺
zeyolin kısmetse bende eylül annesiyim 12+6 da öğrendik oğlum olacağını 19. haftadayız hala değişmedi🤗 anneler hisseder bende hep erkek hissettim💙👶🏻