zeyolin annelerin içine doğar bende hep erkek hissediyordum oğluşum olucak rüyam da bile erkek görmüştüm 💙🤰🏻 Sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin rabbim 🙏

zeyolin allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin insallah canımmm🤗😍

Sevgiii bemde henüz 11 hafta 11+6da kontrolüm var görünmüyor derse alttan baktırcam cok merak ediyorum 🙈 ama alttan bakmasnda skntı varmı bilemedim tabi kendi kendime düşünüyorum şimdilik😂

Kadze 11. haftalarda gözükmemesinin sebebi ultrason görüntüsünden değil canım henüz tam olarak cinsel organın oluşmaması 🙂

bebisiminannesi bizim 13. haftada erkeğe benzettiğinde hazırlık yapmayın demişti biz yine de yapmıştık şimdi pipisini gördük artık baya yaparız sanırım 🤣 zaten detaylıyada 2 hafta sonra giricem 🙂

Kadze canım alttan fazla baktrmak iyi değilmiş erken doğuma sebep oluyomus sen bilirsin yinede 😘

Benim ikiz bebeklerim birini 11 haftada erkek olduğunu öğrendim yarın randevum var 15 haftalık olduk ikincisini merakla beklıyoruz ama cok heyecanlıyım 🙈☺☺

Bizimde eylül dogumumz insllh ben geçen hafta öğrendim oğlum olacak hayırlısıyla inslhh🙏🙏

zeyolin kısmetse bende eylül annesiyim 12+6 da öğrendik oğlum olacağını 19. haftadayız hala değişmedi🤗 anneler hisseder bende hep erkek hissettim💙👶🏻