kızlaarr 18. haftamızdayızz en son 13te gitmiştik doktor erkeğe benzetmişti şimdi doktor yolundayız kesinleşecek inşallah cinsiyett çok heyecanlıyıım yazmak istedim🙆🏻♀️🙆🏻♀️🤣
Cinsiyetttttt ❤️❤️
zeyolin canim yaa bende doktor erkek dedi ama ben nedense emin olamadim haftaya gidicem heralde😊
zeyolin sağlıklı hayırlı evladın olur inşallah canım 11+6 da erkek dedi doktorum ve değişmedi 24+6 dayım 🙏🙏🤰🏻💙
bebisiminannesi ben dayandım valla bir ay meraktan çatlasamda🤣
DidemYldrm inşallah canım hepimizin ki ailesine vatanına hayırlı evlat olsun ❤❤
Doktor bana 12+4 günlükken erkeğe çok benziyo dedi 16 haftada kız dediler şu an 25 haftamdaym hâlâ kız inş yanılmaz daha 😊
zeyolin simdi 17..haftadayiz doktorum bir bucuk ay sonra gel dedi ama ben baska doktora gidicem bu arada😃
zeyolin amin canım öğrenince yaz buraya merak ettirme bizleri 🤗🤗
DidemYldrm
kızzlarr çıktık doktordan erkekmiş cinsiyetimiz hep erkek hissediyordum rabbim hayırlısını sağlıklısını versin diyordum çok şükür sağlığı da yerindeymiş Allahım bu nasıl bir mutluluk 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
zeyolin annelerin içine doğar bende hep erkek hissediyordum oğluşum olucak rüyam da bile erkek görmüştüm 💙🤰🏻 Sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin rabbim 🙏
zeyolin hadi hayrlisi olsun canim kacinci haftadaydin
DidemYldrm inşallah hepimizin yavruları sağlıkla sıhhatle gelsinn❤
bebisiminannesi 17+1 canım
zeyolin doktorun kesin olarak mi cinsiyeti soyledi canim yoksa benziyor mu dedi
DidemYldrm bende hep erkek hissediodum ve ruyamdada oyle gördüm oyle de olucak inşallah😊
bebisiminannesi ben erkek babası kız istiyordu bizde 😅 benimde oğluşum olucak rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım
bebisiminannesi kesin canım