Zelissssss Bahar-1989 yerim ya sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Heycanla bekleyin başka bişey demiyorum muazzam bişey😍
Sinemin Zelissssss hayırlı olsun canım rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ilk defa bi sezeryan ameliyatını bu kadar pozitif okudum ve tüm korkularım gitti galiba 😌
Zelissssss Barsln aşkım kötü olan hiç bişey yokki giriyosun yarım saate çıkıyosun ve düşün bi canlı meydana getiriyosun yarım saatte bunun mucuzivesini düşündükçe nereni kestikleri çokda önemli değil ki geri dikiyolar nasıl olsa 😄 Sen sadece kendine odaklan diğer girdiğin doğumları boşver seninki asıl olan ♥️
Zelissssss Damla61 ya keşke bende bi daha girebilsem doğuma bi daha doğursam İnan zerre zorluğu yok evladın unutturuyor herşeyi 🖤 kötü olan herşeye gül geç hiç bi an bile kafanda canlandırma o onların kötü anıları sen en güzel anıları biriktireceksin. Bi daha yaşayamıcaksın o anı olabildiğince güzel hatırla çok Kıymetliiim her dakikası 🙏🏻
DamlaNur29 Zelissssss ya maşallah sanada bebişinede okurken bi cesaret geldi bende hem gebelik şekeri cıktı hemde vel fıtıgım var sezeryan olma ihtimalim var yani korkuyorum cok ama bunları okuyunca mutlu oldum❤
Zelissssss DamlaNur29 hic korkma canim girerken duani oku su gibi geciyor zaman 🙏🏻 Bebegine odaklan eve gittiginiz zamani dusun ♥️
Zelissssss Seymaa_ hiiiiç korkma evet kesiyolar biçiyolar ama sonunda dikiyolar 😄 hiç bişey hissetmiyosun ki 🙏🏻 Güzel yanlarına odaklan çok keyif alıcaksın emin ol 💙
Zelissssss Emos27 İstanbul 500 evler Şafak hastanesi. Ama hastanenin çok büyük payı yok başrol sizsiniz 🌺 evet hastanede herkes cok guzel ilgilendi ama ilgilenmesede benim modum dusmezdi. 😌 korkmayin heycanla bekleyin derim 🖤
Zelissssss Asparya cok guzel seyler sormussun Ben yazmayi unutmusum😄 depent hem m almistim hemde L. Dogumdan sonra L giydim asiri rahat hayat kurtarici nerdeyse. Hastanedeyken hasta bezi taktilar kizlar o hepsinden rahat Ben eve gelince deppent kullandim. 1 hafta sonrada m olani giydim ve skmadi beni. Ben elbiseden yanayin gecelik de cnku alt ust takim bence rahat olmaz dkis yerleri wcye cikma olayi falan o yuzden elbise cok rahat.
Zelissssss Pinkyellow dogumdayken bence soyle yap hersey guzel gecicek bebegim kucagima gelicek yarin hastaneden cikicaz yarim saatte biticek hep bunlari dusun zaten insanin yuzunu sapsal bi tebessum geliyo boyle olunca 😌
Pinkyellow Zelissssss evet bide korkmamak için oğlumun ordan çıkmasına yardım etmem lazım diye teselli ediyorum kendimi normal doğumu çok istiyorum ama sizin gibi olurda sezeryan dönersek bende hiç üzülmem nasip çünkü ☺️
Gizematalay Ay acayip güzel yaa, çok kıskandım artık bende doğurmak istiyorum 😂 Allah analı babalı büyütsün , sütünüz hemen geldi mi acaba ?
Zelissssss Gizematalay valla bende bi daha doğurmak istiyorum😂 İlk geve damla damla geldi ertesi gün bi kere süt sağma makinasıyla sağıp hem göğsümün ucunu çıkardık hemde süt kanalları açtık sonra hep bol sütüm oldu göğüslerim dolu doluydu
MerveAkty Zelissssss Allah analı babalı büyütsün inşallah 💕 40+2deyim bugün doktorumla sezeryana karar verdik üzerine bu yazi o kadar içimi ferahlatti ki anlatamam 😁💕 çünkü ayniymis tüm hamileligimiz de 😁💕💕
Neyazsamkabuletmiyorsun1 Zelissssss ah biz pozitif olsakta kaynanalar içine ediyor🙄 ben niye aramıyor muşum çünkü hamile olan o ya benim aramam gerekiyor 😒 hamilelik gerçekten çocuğu etkiliyor kimseyi takmayın kızlar (deyip en çok benim takmam) 🙄🙄
Zelissssss Neyazsamkabuletmiyorsun1 ayy onlara hele hiç takılmayın😄 Boşa vakit kaybı He diyip geçin laf anlatmak çok zor çünkü 🙄 onların kötü anıları onlara kalsın ♥️