Emos27 Zelissssss çok tatlısınız maşallah ya rabbim uzun sağlıklı ömürler versin size de bebeğinize de. benim de 27gün kaldı doğuma büyük ihtimal sezeryan olcak. Çok güzel bir hastaneymiş hangi şehir ve hastaneydi sizin
Zelissssss Emos27 İstanbul 500 evler Şafak hastanesi. Ama hastanenin çok büyük payı yok başrol sizsiniz 🌺 evet hastanede herkes cok guzel ilgilendi ama ilgilenmesede benim modum dusmezdi. 😌 korkmayin heycanla bekleyin derim 🖤
Kubraaydogdu Zelissssss kız vallahi masaAllah sana 😀 bu pozitifliğin bana güç verdi şuan 😀 Allah bir ömür evladinla mutlu mesut sağlıklı hayırlı yaşamanı nasip etsin
Zelissssss Pinkyellow dogumdayken bence soyle yap hersey guzel gecicek bebegim kucagima gelicek yarin hastaneden cikicaz yarim saatte biticek hep bunlari dusun zaten insanin yuzunu sapsal bi tebessum geliyo boyle olunca 😌
Asparya Zelissssss ay nasıl güzel anlatmışsıın… 🙏💚 Bende senin gibiyim ve Allah nasip ederse bende sezaryen olacağım. 🥰 Ameliyattan sonra pijama altı giyebiliyor musun? Depend aldım ancak m almıştım bende hamileliğiöde kilo almadım 37. Haftamdayım 8 kilo aldım. 🙈 Denedim sanki karnımı sıkacak gibi o yüzden büyük boyundan alayım fiyorum. Tek merakım pijama rahatsız eder mi çok kanaman oldu mu? Ve hayırlı olsun Allah sağlıklıcakla böyle sakin güzel bir ömür nasip eylesin ailene ve sana inşallah. 😍
Zelissssss Asparya cok guzel seyler sormussun Ben yazmayi unutmusum😄 depent hem m almistim hemde L. Dogumdan sonra L giydim asiri rahat hayat kurtarici nerdeyse. Hastanedeyken hasta bezi taktilar kizlar o hepsinden rahat Ben eve gelince deppent kullandim. 1 hafta sonrada m olani giydim ve skmadi beni. Ben elbiseden yanayin gecelik de cnku alt ust takim bence rahat olmaz dkis yerleri wcye cikma olayi falan o yuzden elbise cok rahat.
Sweetie Zelissssss ne kadar olumlu şeyler yazmışsınız sezeryana olan korkum gitti sağlıcakla büyütün bebeğinizi☺️☺️
Aysenuryk Zelissssss once kocaman bi masallah 💖 resmen ayni seyleri yasamisiz cok mutlu oldum keske herkes boyle pozitif olabilse. Hayirli olsun bebigi rabbim size bagislasin 😊
Gulsahim Zelissssss aynı benim kafamdasın kuzum ya ☺️ aynı ben dedim okurken. Hayırlı uğurlu olsun evladınız. Rabbim sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin.
Seymaa_ Zelissssss ah yalan yok bende sezeyandan korkuyorum nedense bugün doktordan geldim halâ makat geliş😞haftaya tekrar gideceğim değişmediyse sezeryan günü vericek,hayırlısı Allah’tan.Allah sağlıklı ömürler versin canım hayırlısıyla büyüt bebeğini inşallah🌸
Zelissssss Seymaa_ hiiiiç korkma evet kesiyolar biçiyolar ama sonunda dikiyolar 😄 hiç bişey hissetmiyosun ki 🙏🏻 Güzel yanlarına odaklan çok keyif alıcaksın emin ol 💙
Damla61 Of son 17 sezeryana benim de. Boyle hikayeler ne kadar motive ediyor harika bir annesiniz.. heyecanim azaldi sayenizde. O kadar kotu seyler anlatanlar var ki bizi panige sokuyorlar. Lutfen anlatmayin buralarda happy kidste anlatin oyle seyleri 🥺
Zelissssss Damla61 ya keşke bende bi daha girebilsem doğuma bi daha doğursam İnan zerre zorluğu yok evladın unutturuyor herşeyi 🖤 kötü olan herşeye gül geç hiç bi an bile kafanda canlandırma o onların kötü anıları sen en güzel anıları biriktireceksin. Bi daha yaşayamıcaksın o anı olabildiğince güzel hatırla çok Kıymetliiim her dakikası 🙏🏻
Wonderanne Zelissssss Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤗🤲🏻
Barsln Zelissssss çok güzel ve umut verici anlatmışsınız teşekkür ederiz bende hemşireyim ve sezeryana çok girdim şimdi kendim hamileyim ve ne yapıldığını tamamen biliyorum o yüzden o psikoloji beni mahf ediyor çok korkuyorum
Zelissssss Barsln aşkım kötü olan hiç bişey yokki giriyosun yarım saate çıkıyosun ve düşün bi canlı meydana getiriyosun yarım saatte bunun mucuzivesini düşündükçe nereni kestikleri çokda önemli değil ki geri dikiyolar nasıl olsa 😄 Sen sadece kendine odaklan diğer girdiğin doğumları boşver seninki asıl olan ♥️
Bahar-1989 Zelissssss maşallah size☺️ Sağlıkla huzurla büyütün inşallah🙏 Darısı başıma inşallah bende 31 haftalığım sezeryan olmak zorundayım ama çokta takmıyorum kafama. Sağlıkla kavuşalım da prensesimle yöntemin çokta önemi yok🥰 sizin yazınızı da okuyunca daha da cesaretlendim. Bende siz gibi hep pozitif düşünen biriyim inşallah benimde bu kadar kolay olur🙏🙏☺️
Zelissssss Bahar-1989 yerim ya sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Heycanla bekleyin başka bişey demiyorum muazzam bişey😍
El_Ebruli Zelissssss MaşaAllah ya ne güzel. Yazınla şuan nasıl Motive oldum bı bilsen Allah razı olsun paylaştığın için 😍 Rabbim daha iyi etsin inşaallah 😘 eşinin ben hazır değilim lafı müthiş ya 🤣🤣🤣🤣