Kizlar hepinize merhaba uzatmadan konuya giriyim hemen 😄
hamileligimin ilk 5 ayi ful kustum ve hic kilo almadim sonrasinda 9 ayda Toptan 13 kilo alarak tamamladim. Hamileligim boyunca hep pozitif oldum yapi olarak rahat bi insanim bi daha hamileligimi yasayamicagimi bildigim icin hep keyfini cikarmaya baktim. Cok ac kaldim ilk aylar cok zordu ama hep keyfim yerindeydi. Me kadar sakin gecerse huzurlu gecerse hamilelgim bebeginde oyle sakin ve huzurlu olcagina inandim hep. Gel gelelim doguma hamilleik boyunca normal doguma hazirladim kendimi iste hep dogum Kitaplari falan okudum videolar izledim gel gelelim cati muaynesine bebegimin kilosunun catimla uygun olmadigi anladildi sezaryana donduk 38. Haftada. Okey dedim skinti yok relax 😄 kismet Boyleymis hayirlisi bu sekildeymis dedim ustunde durmadim moral bozmadim. Gel gelelim dogum gunune Sabah yatis yaptik damar yolu actilar o kadar heycanliydim ki ilk defa damar yolu aciliyo😄 hersey o kadar guzel geliyo ki gozume Sabah 8de yatis yaptik doktorum 3 de gelcekti doguma alcakti. Butun gun arayanlar bitmedi bakti cok cabuk gecti o yuzden en son saat 1di aski memnu izliyoduk esimle odada hemsire geldi sizi aliyorz dedi dedim daha 2 saat var Doktoru’nuz erken geldi diyince esimle bi panik yaptik 😄 esim bi dakika Ben hazir degilim dio 😄 Ben cok heycanlandim ve Mutlu oldum daha erken kavuscam diye hersey cok guzel aldilar asansore bindik Allahim dedim gidiyorum sonunda dogurcam inanamuyodum ameliyat kapisina gelince esim gitti hic duygusala baglamadim hic salmadim kendimi. Doktorum kapida karsiladi hosgeldin felan derken beni hazirlamaya basladilar serum falan biseyler takilylar dedim ki me zaman alirim kucagima yarim saat dediler Allah bende daha bi heycan. Sonra yasli bi doktor geldi belimden igne yapcak dedi biraz acicak falan ya dedim bosver yapda hemen uyusuyum. Hiic abartilcak biseyi yok ignenin bana 2 tane yaptilar kaburgam mi omurgam mi me kucukmus hic takilmadim bile yap yap dedim sonra aninda uyustum. Cok guzeldi 😄 sontayi uyusunca istemistim oyle de oldu. Sonra ortuyu ortuler ustume Ben basimdaki hemsireyle sohbet ediyorum vs. sonra baktim tepemde lamba var lambadan butun ameliyet gozukuyo benide kan tutar hic kafami cevirmedim oraya🙄 boynuna kordon dolanmis yavrumun full sohbet ettik 15 dkkya.cocuk cikti hemen yanima verdiler 15 dakkaya beni diktiler. Yarim saate ciktik hersey o kadar guzeldi ki doktor cikarken be hissediyosun dedi bi daha dogurmak istiyorum dedim. Hayatimda ilk defa damar yolu acilan ilk ameliyatini olan ben herseyi o kadar hayranlikla izledim ki. Omrumde unutmucagim yarim saattir o . Gel gelelim bebege 20 gunluk olduk o kadar sakin huzurlu bi bebekki aglmasi yok mizmizlik yok uyku duzeni cok guzel cok sukurler olsun. Ve cok guzel bi his severken yiyesim geliyo. Ameliyat sonrasi tavsiyem ise bol su ve yuruyus. Kizlar ilk yuruyus abartildigi gibi degil sadec yataktab kalkmak zor yururken iciniz sallaniyor gibi geliyo o rahatsiz Eden. Elimde karnimi tuttum ilk gun yururken bagirsaklarim duacek gibi hissediyodum😄butun gece uyumadim saaat basi koridorda yurudum. Ve o gece butun gazim cikdi lavoboyada ciktim. Toparlanmanin en guzel yolu yuruyus. Toplamda 13 kilo almistim 10 gunde 12 verdim zaten Ben bol sivi tuketerek beslendim ilk hafta hosaf corba su olarak butun odem gitti. Suan dogum oncesi kiloma geldim 20 gunde. Ben cok haraketliyim ama evin icinde. Hasteneden geldikten 3 gun sonra evi sildim supurdum agri vs hic yasamadim.
tavsiyem bol su bol hareket cocuk uyudugunda sizde dinlenin ben ilk hafta yapamadim heycandan cocugu izledim hep😄 simdi yeni yeni yapiyosun o uyudugunda bende uyuyorum dinlenmis oluyorum
. hepinize hayirli dogumlar diliyorum her anin kiymetini cikarin bi daha yasayamicaksiniz. ♥️

Hayırlı olsun ne kadar pozitifsin okurken içim neşeyle doldu. Rabbim iki hafta içinde banada kucağıma almayı nasip etsin inşallah

Zelissssss
      Aslinda dogum hikayeleri pek okumam herkesin dogumu farklı diye kafamda birseyler oluşturmamak icin o yüzden akışına birakmistim bastan beri ama senin hikayene denk geldim basladim okumaya ve tek nefeste okudum😊 cok güzel bi doğum hikayesi ve guzel bi dogum olmuş. Sezaryani okuduğum kadar cok kolay geçirmişsin ve atlatmışsın senin icin cok sevindim. Darısı benim basima olsun🤲🏻 Bende kendimi bütün hamilelik süreci normale hazirlamisken gecen hafta büyük ihtimal zorunlu sezaryan olacağımi duydum. Hersey yarın belli olacak cok moralim bozuktu canım sıkkindi, o yüzden senin postun iyi geldi bana🥰

Vatana millete ailesine hayirli bi evlat olur InsaAllah. Gule gule buyut evladini ❤️

Zelissssss ay bizde sezeryan için son 100 nasip olursa 🤩 Ne kadar güzel bir hikaye bayıldım bizlerde böyle kavuşalım inşallah 🤲🏻 Sizde bir ömür hep el ele olun inşallah minişinizle🌸

Zelissssss yaaa nasıl guzel enerjik anlatmışsın iokurken ben bile tebessum ettim harika gercekten Rabbim hayirli uzun omurler versin minigine 💕 Hangi hastanede dogum yaptin kuzum ilk dogumum normal oldu bu sefer nolcak bilmiyorum ama en cok dikişlerden bide kum torbası koyarlar diye korkuyorum tabi oda dışardan duyduğumuz korkunç terimler yüzünden 🤣 Çok güzel bi doğumun olmuş Rabbim benim gibi bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏💕

Neslihankk ay hayir inan dikislerde hic bisey yok Ben 3-5 gün sonra dikişimin olduğunu bile unuttum ve kum torbası olayı yok bende en çok ona sevinmiştim 😄 500 evler şafakda yaptım canım ben

Aygul01 asla sakın dert etme kendine sezaryanmış normalmiş vs. Bizim amacımız kucağımıza almak değil mi biz normal istedik ama şartlar böyle uygun gördü hayırlısı böyleymiş diyelim Allahım sağlık versin İnan geri kalanı boş. Bak benimkinin boynuna kordon dolanmış normal doğum için beklesek belki skıntı olcaktı Allah korusun herseyde vardır bi hayır. Sağ sağlin kucağına al İnan gerisi boş ♥️

Ya Harikasın bayıldım sana
                okuduğum en pozitif güzel doğum hikayesi bebeğin de çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için ikinize de maşalllaahh 😍😊😊💜

Taskinalp Allah razı olsun 🙏🏻 Ultrasonda 4 üstünde çıkıyodu doğdugunda 3600 dü canım. Kafası rahmime baskı yaptığı için ağır çıkıyodu kilosu hep