Zelissssss Gizematalay valla bende bi daha doğurmak istiyorum😂 İlk geve damla damla geldi ertesi gün bi kere süt sağma makinasıyla sağıp hem göğsümün ucunu çıkardık hemde süt kanalları açtık sonra hep bol sütüm oldu göğüslerim dolu doluydu
Babyaren Maşallah ya resmen gülümseyerek okudum doğum hikayenizi ☺️ Hayatınızda hep böyle neşeli ve huzur dolu i, sağlıklı geçsin ♥️
Possiblepastss Zelissssss bebeğin hayırlı olsun alllahım uzun ömürler versin İnan okurken o kadar rahatladım ki canım inşallah ben de böyle olurum pozitif enerjin ve neşen hiç eksik olmasın ❤️ Keyfini çıkar şimdi hayatının🥰
Pinkyellow Zelissssss evet bide korkmamak için oğlumun ordan çıkmasına yardım etmem lazım diye teselli ediyorum kendimi normal doğumu çok istiyorum ama sizin gibi olurda sezeryan dönersek bende hiç üzülmem nasip çünkü ☺️
Suleyigit Zelissssss yaaaa ilk defa bi hikayeye hayran kaldimmm 😇❤ sağlıkla büyüt bebeğini kuzum darısı bize inşallah 😄
melisyalcinn Zelissssss hastahane serüvenin benim ilk kızımdaki doğumum gibi🙂 simdi ise 2. Kızımı bekliyoruz kısmetse🙏🏼 sağlıkla büyüsün miniğin
Emine_68 Zelissssss ne kadar güzel bi doğum olmuş maşallah çok pozitifsiniz sağlıkla büyüsün inşallah miniğiniz 🌼
Saritilki Zelissssss bana moral oldun. İnşallah herkesin bu kadar kolay ve pozitif geçer. Bu biraz da bizim elimizde pozitif düşünmeye çalışıcaz çpk güzel özetlemişsin.
merve6106 Zelissssss bende bugun yatış yaptım yarın belden uyuşturmalı sezeryan yapacaklar çok tedirgindim bunu okudum biraz içim rahatladı inşallah benımde iyi geçer
busra1708 Zelissssss ayy MaşaAllah size yaa okurken içim pozitiflikle doldu resmen 😁 Rabbim evladınızla güzel günler görmeyi nasip etsin size 🌸