Zelissssss benimde yarın belli olacak bakalım . 5 gün önce 3800 dediler . Devlet hastanesine gidiyorum . 4 kg olursa benimde sezeryan olur mu acep ?

Zelissssss ne güzel anlatmissin canım rabbim sağlıkla hayırla büyütsün inşallah ♥️♥️♥️🥰🥰

Taskinalp 4 kilo ve üstü normal yapmıyolar diye biliyorum ama yine doktorun insiyatifine kalmış bişey 😌

Zelissssss
      haklısın 😔 aslinda boyle takıntılarim yoktur. Her zaman her seyini hayirlisini isterim, bu durumda evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almakta asil amaç.. ama nedense ameliyata, kana, iğneye suna buna fobim var. Kan verirken bile ayılan bayılan biriyim😅 ki asla boyle korkak bir yapım yoktur cok rahatımdir yanı senin dediğin gibi relaxxx🤓 galiba biraz sonuc odaklı olmam lazım suan süreci düşünerek kendimi sadece germekten başka biç bisey yapmıyorum. Umarım bende senin gibi pozitif olurum o gun 🥰 tekrar hayırlı olsun 🌸

Zelissssss yaa ne guzel hayırlı evlat olur insallah 🌸 6 sene oldu dogum yapalı bana o gunu tekrar yasattınız 🙏🏻

Zelissssss öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, çok gül bi hikaye bende 500 evler Şafakta sezaryen olucam. Hastaneden hemşirelerden falan memnun kaldınız mı?kaç gece yattınız hastane de? Bide ziyaretçi kabul ediyorlar mı?Doğum öncesi korona testi yapıyorlarmış yapıyorlar mı? Sezaryen ücretiniz ne kadar dı? Doktorunuz kimdi? Çok soru sordum 🙈☺️

Zelissssss ayy maşallah vallahi çok güzel moral oldu bizde 11.08 gün aldık kara kara düşünüyordum çok teşekkürler böyle bir yazı için vücudunuzda son zamanlarda şişlik ödem çok oluyormuydu acaba 😇

Sedaamm az kalmış sizinde hayırlısı olsun şimideden ♥️bende ödem şişlik olmadı hani ellet ayaklar şişiyomuş bende hiç olmadı o vucutün kendi kilosu vardı.

Zelissssss ay ne kadar güzel anlatmışsınız motive edici bir yazı olmuş😍 korkutanlar başınıza geleceği bilmiyorsunuz diyenlere örnek olsun sizin hikayeniz ☺️ Sağlıkla büyütün yavrunuzu 💐

Deryadgm hemen cevaplıyım 😄 Nurhan hanım benim doktorumdu sezaryan 3400 dü. Hemşireler aşırı iyiler kızlar sürekli gelip ilgilendiler bilgilendirilerek falan. Bizede ziyaretci tek kişi falan dediler ama uygulamıyolar benim bütün akrabalarım arkadaşlarım hep geldi kimse bişey demedi oda çok kalabalık olunca uyarıyolar sadece o kadar. Bide test falan yapmıyolar sadece kapıda ateş ölçümü var 😄

Deryadgm ben ertesi sabah çıktım 11 gibi sadece bi gece yattım yani iyisen hemen gönderiyorlar

Aygul01 bak ben kan görmeye dayanamıyorum ve hayatımda hastaneye gitmişliğim yoktur ameliyat falan diye kafanda büyütme sonuca odaklan♥️ Kafanda büyütsende olcan büyütmesende bırak rahat ol herşey çok güzel geçsin🙏🏻♥️